Vilse i skogen jag vandrar häromkring..

Ja idag va de skola då !
Började med HK två timmar, lagade rosa gröt :D Sen matte sen engelska..
På gymnastiken vi hade dom sista två timmarna hade vi origentering, det är skoj ! :)

Vi hade ngn poängjakt så jag och natha började med att söka upp ettan som var värd 50p :D Vi hittade den efter massor med sökande ! Sen var det bara att ta dom som man hittade.. Vi sprang även Bort, alltså bortbort.. Jaaa.. vi sprang såpass långt att vi hittade till västerkalmare... Såg Sharlie's gamla hem där han stod innan travbanan !
Vi hamnade på ngns bakgård och såklart var det någon hemma :bigeyes: 

Aja vi bestämde oss för att gå tillbaka där vi kom ifrån, och då vart klockan 10 före 3 och vi slutade tre.. Så vi gick hemåt och vi hittade inte riktigt, men vi visste nästan (a) 

När vi kom "hem" till skolan var klockan halv 4 :S En lärare kommer och öppnar då skolan var låst ! Hon sa att do hade precis tänkt gått skallgång för att hitta oss... men aja vi gick in och bytte om, då ringer våran gymnastiklärare och frågar var vi är nånstans !! xD assåååå det står INTE rätt till om läraren ringer eleverna och frågar var dom är nånstans xDDDD

Hit kom vi iaf ! ;)
Den röda pricken var vi c:

Och ni undrar sääkert hur jag visste var vi va.. Jo min mobil har karta i sig :') Men inte gps som kunde leda oss ur skogen ;) Jag kollade lite när och hur vi gick så vi skulle komma tillbaka nångång.. (a)

Comments
Posted by: TIX

Alltså fan tix, de ska nog vara du o Natha till allt ;)

2011-10-17 @ 22:20:47
URL: http://barahannaa.devote.se

Comment on this post:

Name:
Remember me ?

E-mail: (will not be published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0