Måndag !

Inte så tuff skoldag, började kl 9 med slottsvandring, det var intressant, men ändå jäkligt tråkigt ! Det intressanta med det hela var väl för att jag bor i närheten av det och kommer bo här så det va väl intressant att se vad det är för tölpar som har bott där och vad som hänt där inne ! 
Visste ni att dom red in med hästar, IN i slottet, upp för trapporna och in i salar och hade sig, och om inte hästen kom ner igen var dom tvungna till att skjuta hästen ? Varför då ta in hästen i slottet ?
WOW, jag tror det är första gången jag faktiskt lyssnat på en slottsvandring, klapp på axeln till mig ! Jag är så fruktansvärt ointresserad av allt som har med historia att göra..
Slottsvandringen tog en timme ungefär, sen hade vi inget att göra till halv 12 då jag hade lunchfodring. Kvart över 2 red vi och efter det eftermiddagsstalltjänst, och där va dagen slut.
Nu sitter jag i mitt rum, har precis målat naglarna och läst bloggar, käkar upp Belindas godis & Carro somnade i min säng :)
Det här är ju perfekt !
Som jag sa innan, jag gillar denhär skolan :D
 
Dagens stora onödighet, mina nya 2 veckor gamla skor, är totalförstörda.. Någon tyckte det va lite kul att lägga ägg och andra småa matprodukter i folks skor, så mina nya DC skor är förstörda, dom ska ersätta dom förhoppningsvis ! Jag har tvättat av dom 2 gånger så jag hoppas att dom går att använda (ägg är kladdigt!!!), men annars så är det bara att köpa nya, härligt ! INTE !! Jag ska så ägga deras ansikten :3
Asså fine om dom gör något prank som är roligt, men att förstöra asdyra skor är inte roligt över huvudtaget, hejja foppatofflor !
 
 

Första veckan

Jag kan bara säga att jag gillar denhär skolan :D
Fredagarna kommer definitivt vara en dag som kommer vara en av favoriterna för mig ! Idag hade vi morgonstalltjänst och sen red vi ut en sväng, och sen slutade vi så det va lite skönt. Jag fick rida en häst vid namn Qurir, han va rätt söt ! 21 år gammal gubbe men gick ändå att rida och hade bra fart i benen, han va lite små mysig att rida, jävligt hård i käften men det blev bättre efter att man mjukat upp honom lite grann.
Haha vissa hästar var lite galna, vissa stod på bakbenen och vissa på frambenen, hästen jag red brevid kickade mot Qurir & mig 2 gånger, så jag höll mig på avstånd då vi travade, hehe alla red på höger sida av galoppbanan och jag red så lååååångt till vänster det gick och lite till ! 
Skulle han inte va så stel så hade jag nog gillat den. 
 
Jag, Elvira & Sofie for in till Hallsta och handlade lite efter det och sen glodde vi lite tv och jag gick upp och la mig en stund, nu har vi städat lite uppe på taket (varför man nu behöver städa där? Elviras idé) Och nu sitter jag här och ska precis ta och sova tills imorgon är planen !
 
Ska ta och köpa en jacka och en piké nästa vecka hade jag tänkt, så mamma du får jättegärna lägga in lite pengar på mitt konto ;)
 
Nu ska jaaag se vad Elvira har för sig innan jag går å lägger mig, Godnatt ! :)
 
 

Min första torsdag på RS !

Har varit här ett par dagar nu och jag börjar känna att jag har mer koll på läget och börjar känna allt fler och fler, det blir nog bra dethär också bara det blir färdigt !
 
Har inte så mycket tid på mig här just nu så jag slänger bara in ett hej och att jag inte har så mycket tid på mig att blogga på dagarna och min dator är inte högt prio här så det kommer väl ett eller annat inlägg nu som då ! 
Jag har lektion om 15 minuter så jag ska precis börja avdunsta härifrån så småningom och ta min cykel och cykla till ridhuset. 
Jag har planer på att komma hem nästa vecka tror jag, så dom jag lovade att fota nu under sommarlovet vill ha bilder så är det bara att hojta till då min kamera är på service nu och borde förhoppningsvis vara tillbaka tills jag kommer hem !
 
Nej nu ska jag avdunsta, hejdå ! :D
morgonstalltjänst, vattna ridhus för hand ↓
 

Anlänt till Strömsholm

Har precis packat upp mesta dels allt i mitt rum, sängen bäddad och kläderna i garderoben ! Imorgon blir det att kliva upp tidigt igen och fara in till stan med mama & papa och fixa svenskt mobilnummer till mig samt köpa en ny mobil, förhoppningsvis, hehe ! 
Första dagen här nudå, inte för att jag hunnit vara här så mycket, men vi kom hit och pappa lossade av husvagnen och vi körde ner min packning till huset där jag sitter nu och kommer vara det närmsta året som kommer. Jag började packa upp lite innan vi for och åt middag, efter det for vi till ett hemköp och jag köpte mat så jag klarar mig ett par dagar, hoppas jag ! :)
For hit igen och plockade in alla matvaror i kyl/frys och sen hände inte så mycket mer som är värt att ta upp. 
Just nu sitter jag här framför datorn, är helt stört trött. klev upp kl 6 imorse, efter typ 4 timmars sömn och har vart vaken i 16 timmar så jag är ganska mos ! 
 
Sitter här och längtar efter ett ordentligt ljudsystem då jag sitter och lyssnar på musik via datorn i ett headset ! Min moppe skulle jag kunna ha här också, meeen dom måste hållas hemma så har jag något kvar hemma iallafall, om inte mamma vill vara snäll och köpa ett nytt ljudsystem som jag har hemma så kan jag ha det gamla här :)
 
Imorgon börjar skolan mina vänner ! Jag hoppas ialla fall att jag kommer trivas i skolan, jag känner redan nu att jag kommer trivas här, så det är lite kul :D 
Tänkte fixa mina naglar innan jag går å lägger mig också så jag skriver nog inget mer ikväll, om jag inte hittar på något förståss ! 
 
Här får ni två bilder på mitt rum som jag tog lite fort ikväll om internetet på mobilen vill fungera, jag har ett dubbelrum och min roommate kommer förhoppningsvis imorgon annars är det ju skumt.. Hon skulle kommit idag men icke !
Skulle verkligen inte klaga över att ha den stora brunvita springaren med mig här ! :3
Aja, mitt internet på mobilen fungerar inte så ni får en bild på mitt badrum, tycker det är jättefräsht  ↓
 

Dagen före jag åkeeeer

Asså shit, imorgon åker jag till skolan jag drömt om jag vet inte hur länge !
Jag tror inte jag insett att jag faktiskt ska åka tills nu när jag har packat ner hela min garderob & alla ridsaker, hälften av alla grejer är i bilen redan och resten ska ner i bilen imorgon precis innan vi åker.
Jag är så jävla taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen, avskydde däremot att säga hejdå till mina underbara vänner som jag inte kommer få se på ett tag och jag har lixom umgåtts med dom varenda liten dag denhär sommaren.. 
Min familj kommer det ju inte va så lätt att säga hejdå till, men sånt är livet ! Vill man ta steget ut måste man också släppa taget om allt man har. 
Jag känner iallafall att jag är redo för detta, jag känner verkligen inte press alls och är helt kolugn. Jag tror inte ens att jag kommer va nervös imorgon, för det första kommer jag seriöst sova hela bilresan dit då jag sitter och färgar håret nu, klockan 1 på natten xD
 
Min dag har bestått av att packa väskor, har 2 stora väskor & 2 lite mindre samt lite grejer löst i en korg, jag borde fan ha fått med mig allt nu ! Jag har umgåtts med Jonny, Ina & Nordh hela kvällen och sagt hejdå till dom + Macke. 
Nu ska jag bara vänta 5 minuter till så hoppar jag i duschen och sen sova så börjar jag ett nytt liv imorgon, lovley ! :D
 

Fredag

Ber om ursäkt för ingen bloggning idag, har knappt varit hemma alls idag.
Jag vaknade lite över 9, sen kom Ina hem till mig en och en halv timme typ. Sen duschade jag och fixade mig och drog ut en sväng, for hem igen och städade mitt rum och började packa lite, har tömt 1 av 4 skåp i min garderob så jag har lite kvar än..
Morgondagen får gå åt att packa resten, måste ju fan tömma hela jäkla lägenheten upp och ner för att få med mig allt ! 
Sen for jag och väntade på Ina utanför Lusse kvart över 2, sen for vi till sjukhuset och hälsade på Jonny. Jag & Ina for vidare, hem till henne en sväng, sen for vi till stan och käkade och sen vid kvart i 7 for jag till sjukhuset igen och va social med Jonny och kom hem nu kvart över 11, så jag satt där i 4,5 timme... ehehhehe upps ! Jag tror nog att läkarna tröttnade på mig där faktiskt..
 
Så nu när jag kom hem är första gången min dator är igång och nu passade jag på  att blogga ! Tänkte fara ut en lite sväng till en snabbis, ska fara ut och kika efter en grej. 
Har egentligen ingenting att säga idag, ett inlägg för dagen har jag pusslat ihop, så jag säger godnatt nu ! :)

Eftersom min kamera är kaputt och jag missade travet idag så kan ni få en arkivbild från tidigare trav ! ↓
 

Mattssonmalin.blogg.se → Mattssonmalin.se ?

Precis som rubriken säger tänker jag börja blogga med .se domän istället för blogg.se. Dels för att det ser snyggare ut och för att det inte är så långt !
 
Jag ska också brodera min bloggadress på ryggen på en av mina jackor, då ser det mycket bättre ut om det står "MattssonMalin.se" istället för "MattssonMalin.blogg.se"
Ska eventuellt brodera in det på två jackor, får se lite. Iallafall på min tunna regnjacka jag köpte på Hööks som är helt basic svart så blir det lite snyggare om det är något på den, så på ryggen kommer det stå mitt namn och min bloggadress, och på framme på bröstet kommer det stå Malin Mattsson Photography i två rader lite snyggt :) Har inte riktigt bestämt mig helt om det än, och på min horze jacka kommer jag eventuellt också att brodera in min bloggadress på ryggen.
 
Något i stil med detta ↓
 

3 dagar

 

Minions

Jag vill ha flera minions, hur söta som helst ! Dumma mig, lätt bästa barnfilmerna någonsin ! :D

Onsdag

Hela min onsdag for ju iväg då jag sov till typ 4, och jag for ut vid 8 och kom hem nu vid 3. Så ja, jag har helt vänt dygnet fel och nu ska jag rätta till det och dygna denna natt ! Jag är hemma i typ 3 dagar till och har jag fel dygnsrytm när jag kommer till Strömsholm är jag ju körd, helt på riktigt..
 
Men iaf, jag hade en riktigt trevlig kväll, den avslutades lite långsamt då det inte var en ända jävel på stan så jag & Jonny åkte runt överallt på min moped i hopp om att hitta någon i 20 km/h, så att vara rädd för att köra för fort var jag ju verkligen inte, haha ! 
 
Resten av natten och dagen kommer att tillbringas hemma, får se om jag drar mig in mot stan imorgon och köper ett topplack (nagellack) då mitt har försvunnit helt.. Alla mina vänner går i skola så jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra imorgon & på fredag-dag medan dom är tråkiga nog att gå i skola ! Själv har man ju sommarlov fortfarande :D
Jag har fortfarande inte en blekaste aning om vad jag ska ha med mig till Strömsholm.. Jag har iaf fått bostadsbidragspappret inlämnat (typ förra veckan,haha) och jag har fyllt i FPA pappret som mamma får lämna in på fredag då jag inte vet vad jag ska fylla i, vissa punkter har jag fått ifyllda men inte alla. Hahaha ojoj jag känner mig så inte redo att flytta hemifrån, känner mig helt sjukt jävla vilsen ! Ska bli skönt att komma hemifrån och få växa upp och få ta ansvar över mat, ekonomi & boende själv :)
Skulle behöva fara och hämta en cykel från mormor också, hur jag nu ska få hem den har jag ingen aning om, för cykla hem den, det tänker jag verkligen inte göra..
 
Jag hade verkligen inget att skriva men tydligen fick jag igenom ett helt inlägg som faktiskt har någon mening att publicera, jag avskyr att man skriver ett inlägg på typ 3 rader, makes no sence att ens orka logga in på bloggen för att skriva ett inlägg på 3 rader (beroende på innehåll !)

Kan bjuda på en bild jag fixade igår på Maja & Goldie, jag tycker själv den är jättemysig ! ↓
 

4 dagar !

 

2 år ♥

27.09-2004 - 13.08-2011 †
 
2 år ganska exakt låg jag hemma helt förstörd efter att min älskade bäbis hade lämnat mig och denhär planeten ♥
Älskade vän 
 

Jag räknar ner..

 

Dags för ny kamera ?

Jag sitter just nu och funderar vad som är felet på min kamera..
Den kan allt annat än urskilja färger från varandra och allting blir som en ända stor klump. 
 
Jag fick ett tips av dom på Cyberphoto hur jag kan kolla om kameran är slut eller om det är något annat (vilket jag inte skulle förstå vad) man ska lägga in en bra inställning och sen fota något detaljrikt, och sen lägga kameran på liveview läge och ta exakt samma bild, sen lägg in bilderna på datorn och zooma in till 100%, är det stor skillnad är kameran slut, vilket den nu i detta fall är. 
Jag mejlade över bilderna till han på Cyberphoto och nu väntar jag på vad han ska säga, antingen kan dom fixa det på service eller så tar jag ut ny på garantin. 
 
En ny kamera har jag verkligen inte råd med, skulle jag köpa nytt skulle det bli en 5D mark III eller en 1D X (båda ligger på 4 siffriga summor), men eftersom min mobil också är slut så får jag hoppas på att min kamera går att reparera med en tanke på att jag fortfarande älskar den :3
 
Ser ni skillnaden ? Förstår ni nu varför jag inte fotar längre ? ;) ↓
Min kamera har aldrig någonsin gett såhär dåliga detaljer på en bild, någonsin ! 






 

Det drar ihop sig..

För första gången har jag längtat till skolan redan efter halva sommaren ! På Söndag åker jag ner till Strömsholm och kommer stanna där i 3 år, är så jäkla taggad !
När jag fick hem antagningsbeskedet i juli har jag längtat och väntat till att augusti ska börja, nu är vi inne i augusti och jag bor hemma i 5 dagar till. Kommer säkert vara världens nervvrak på söndag då jag känner en person som ska dit så det kommer bli en intressant upplevelse !
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha med mig, jag ska tömma min garderob, eventuellt ta med mitt ljudsystem (skulle blivit bättre om jag haft eget rum, får tänka om lite nu när jag ska dela med en annan tjej) Kommer seriöst dö om jag inte får lyssna på musik i ordentligt ljudsystem (och nu syftar jag på mobilhögtalare) ehm.. min tvättkorg och typ tvättmedel.. Jag kommer fan inte långt på det xD
 
Min kamera kommer inte komma med nu på söndag tror jag bestämt.. Måste få svar från cyberphoto ang hur jag ska få min kamera fixad, och sen lämna in den på lagning.. Jag kommer få kameraabstinensssssssss !?!? (har redan världens sug efter att få gå ut och fota och få bra bilder, går inte sålänge kameran inte kan hålla isär färgerna..)
Jag börjar fundera på om man faktiskt ska ta sig i kragen och börja förbereda lite iallafall, 5 dagar går fort som fan, det är redan tisdag. Behöver köpa mer kläder att ha i stallet och så, jag äger typ bara tjocktröjor med huva och det var ju förståss a big no-no där så.. Fler pikéer behövs, funderar på att köpa några från Gina, har kollat på hööks men hittade inga som är lika snygg som min rosa, heheheheh :D
 
Jag är ialla fall väldigt taggad och jag hoppas över allt annat att jag kommer trivas på Strömsholm och att jag kommer stanna där alla 3 åren, jag har en tendens att bli skoltrött väldigt fort. Jag tänker verkligen inte slösa bort något år för att jag valt att hoppa av, jag vill till Polishögskolan så fort det bara är möjligt ! Jag räknar ner.. 
 
Kolla på detta, dethär är fan inte bra alltså.. ↓ (Det går inte att göra något åt saken, jag har återställt kameran 440,5 gång redan, båda bilder är oredigerade)


TAGGAR !!
 

RSS 2.0