Bästa bilderna 2012

Plockade ihop några av dom bästa bilder jag tagit under hela 2012 ! :)

 
 

Visste du detta om Nathaniel Buzolic ?

- Hans familj kommer från Tyskland och Kroatien
- Han kan prata Krotiska
- Han var på addition till rollen Stefan Salvatore, och var riktigt nära på att få den !!
- Han är den enda i familjen som blivit född i Australien
- Han började skådespela när han var 15
- Han fick ett stipendium för att delta i den Australienska teaterskolan 1998-2001
- Han dansade i ingående och utgående sermonier i OS i Australien 2000
- Hans favoritskådis är Leonardo Dicaprio


Biancas ansikte

Biancas ansikte i detaljer
©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro

Mobilskal

Tog lite bilder på mitt skal :3


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro

Skulle inte klaga.. ?


Nytt i kameragarderoben !

Köpte en trådlös fjärrkontroll till min kamera igår :)
Kostade 28, så det var ett rimligt pris. Det blev en Canon RC-6, passar till de flesta kameror, vi visste dock inte om den passade till 60D, dom i buiken googlade, och vi testade den när vi kom hem :)
Om ngn vecka kommer det massor med nya grejer till, då objektivet kommer in till butiken beställer jag hem det :)


2012 → 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp, ett par olika grejer faktiskt

Har du några nyårslöften?
Jo, ska komma i form, få bra kondis och en bättre hälsa :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
När ni inga vet.. ;)

Vilka länder besökte du?
Finland & Sverige

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar, köpt en ofungerande moped

Bästa minnet från 2012?
Baståsen veckan med underbart folk, Nåtö veckan, Konfirmationslägret, min Praovecka på Tyresö RF !!

Bästa köpet?
Min moped, kameraväskan & min jacka

Vad spenderade du mest pengar på? 
B E N S I N

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Stella ♥♥♥, Bastisveckan, när jag hade mopedkortet i handen !

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Blandade känslor

Favoritprogram på TV?
Vampire Diaries

Är det något du saknar 2012 som du vill ha år 2013?
Börja nå mina mål

Vad ser du mest framemot med år 2013?
Gymnasiet, börja komma någonstans med min ridning, min och Stellas ev Chicago resa, ev köpa en springare, sommaren !!


Stressad ? Kanske lite.. :)

Jag känner faktiskt att jag borde kliva upp då jag och Pappa ska köra ner till hamnen om en och en halv timme.. Jag hade tänkt städa mitt rum, tvätta kläder och bädda min säng. Och jag bara ligger här å tar det lugnt som om det är fleta dagar till Stella kommer hit, yes bra där !
Jag tvättade en maskin igår så jag har mest vitt och typ tätt/lila att tväta nu :3 Eftersom jag inte har så överdrivet mycket att skriva nuså tänkte jag kliva upp :)
 
 
 Om det är stavfel och det ena och andra är för att jag bloggar via mobilen, och det laggar sönder och jag ser inte var och vad jag skriver ;)

+ & -

Tänkte dra lite positivt och negativt här :)

+ Stella kommer hit imorgon ! :D
+ Jag har fått 600€ att köpa kameratillbehör för i julklapp !
+ Jag har en ostbågspåse
+ Stella har köpt en fjärr till mig :*
+ Jag flyttar till Sverige om lite mer än ett halvår
+ Kol / Nathaniel är med i nästa tvd avsnitt 
 
- Mitt hår är jätteskitigt
- Mitt rum är stökigt
- Jag fick ingen brun eller fläckig springare i julklapp
- Min katt sover under kuddarna och jag kommer antagligen mosa henne ! :s
- Jag har tappat bort min mobil
- Jag har fler minus än plus, bra där !
- Det är över 20 dagar till nästa tvd avsnitt

 
Perfection ! 

This is how we're sleeping :)

Mina katter är söta på sitt sätt också !
Bianca sov inte i pappas famn, men det kan vara väldigt mysigt att ligga sådär också :)

För den som inte ser så har Wilma krypit in under kuddarna och la sig ner där ! Det vita till vänster är mina soffkuddar och dom blå till höger är ngn random kudde som är i soffan, hon ligger faktiskt och sover där just nu :)
Jag hoppas inte att hon valt att sova där fler nätter då Stella kommer hit och ska sova där sen x]

Söndagen avklarad ! :)

Har just kollat lite bloggar och lite klipp på yt, så jag tänkte släcka för natten ! :)
Tänkte dra min dag lite fort, inte så händelserik men det är en söndag för mig iallafall. Klev upp vid halv 2 då mamma och pappa kom hem från gymmet. Pappa klädde julgranen och jag låg i soffan och bossade över pyntningen, givet alltså ! Nu ikväll har pappa lagat julgodis och jag började på mitt pepparkakshus. Gjorde 3 delar av taket har 3 kvar, 5 väggar har 5 kvar att göra, gjorde alla staket förutom ett, det var så långt och min deg tog typ slut så den görs imorgon, med resten av alla väggar som ska göras :) 
För den som inte fattar gör jag ett eget från grunden, och jag kan försäkra er om att det kommer bli snett, buckligt och vindt, men det är säkert snyggt det med :s

Nu tänkte jag iallafall sova så jag orkar upp kl 9 imorgon, fara å köpa pepparkaksdeg och fortsätta bygga hus, förhoppningsvis så ska jag få ihop det imorgon så om jag orkar blir det att dekorera också ! Annars får Stella göra det då hon kommer hit x] (Puss :* ) 
Godnatt !

Söndag

Vaknade halv 11 och gick i åt frukost, sen gick jag å la mig igen x) somnade igen och vaknade av att Tova ringde mig, attans ! Idag blir det att laga pepparkakshus och pynta hus till julen imorgon :) Ikväll blir det att fara ner till Tova efter middagen.
Skulle vart till Maja idag meen så blev det inte, bilen gick sönder igår så vi e lite strandade, annars e livet great :)
Haha juste, jag kollade ngt avsnitt av Sos Sommar igår, haha givande fråga...? xD



Hur är det med livet riktigt..?

Jotack, livet leker som man brukar säga ! :) Har tvärr inte varit så aktiv på min dator på senaste tid faktikst.. Har haft annat att göra !
Fick ju jullov igår, och första dagen började faktiskt inte så jättebra om jag ska vara ärlig.. xD Vi skulle fara till Eckerö och hälsa på farmor och farfar, vidare till hammarland och hälsa på syrran, men när vi kommit en bra bit in i Eckerö så går bilfan sönder ! Styrstången gick rätt av, eller inte själva styrstången men den sak som sitter fast i styrstången så man kan styra, den gick av ! Helt av på mitten, gick inte att styra bilen, så pappa ringde efter en snubbe som jobbar på en verkstad 100 meter från där vi var någonstans. Så vi fick försöka lirka in bilen till verkstaden genom att pappa och Tobias gick och sparkade på framdäcken så bilen kunde svänga :) Vi fick skjuts hem, men problemet var ju att jag inte fick hälsa på min syster, farmor och farfar kom till verkstaden och sa hej osv. Jag tror Tanja kommer hem något nu i helgen :D
 
Nu på kvällen skulle jag börja laga ett pepparkakshus, jag tänkte göra ett heeeeelt från grunden ! Så jag började kavla ut degen på bordet och skar ut en vägg och fönster och hela alltihopa, jättefint, men degen lossnade inte från bordet, jag la rätt mycket mjöl, men någonstans försvann mjölet och degen fastnade på bordet, jävla skit så jag gav upp och la in degen i skåpet igen. Provar imorgon igen med mamma och pappas hjälp då vi ändå inte kommer någonstans :)

Hoppas ni alla får en bra jul ! :D
 
 

Har inte vart sjuk på 8 år...

...Och nu jävlar blir jag sjuk, härligt !
Men jag sov lite längre idag, så jag missade syslöjden, tog hem min kavaj för att sy klart den över jullovet. Hade Matte, räknade 3 uppgifter då mitt huvud höll på trilla av, tillval svenska, sov. Svenska, kämpade för att klara lektionen vilket jag gjorde :)
Har värsta huvudverken, halsont och varenda del i min kropp gör ont, har haft det jättejobbigt idag om ngn rörde mig så gjorde det så jävla ont ! Så det var ju mindre trevligt.
Hade julfestövning mellan 1 och 2, sen gav jag upp, orkar inte kämpa mer så jag for hem, kollade TVD och sov. Jag sov från 3 till 7, har p
recis ätit middag och om en halv timme ska vi kolla Charlie St. Cloud, mamma och pappa ska kolla den för första gången :)
Ska väl kolla ngt avsnitt av ngn serie innan klockan slår 9 !

Jag har alltid vart ganska rädd för att bli sjuk då det var så länge sen att det kommer hålla skitlänge och att det kommer värsta mycket så jag kroknar typ.. Vi får se, hoppas det går över ! Har skitmycket att göra nu i helgen och nästa vecka.....

Ha en bra fredagkväll mina vänner :)
Jättegammal bild, tror det är från det första inlägg jag skrev ! ↓

Lucia 13.12.12

Eftersom Stella var jättesöt och bloggade idag så är det inte en jättepanik om jag bloggar idag eller inte, men jag gör det nu iaf ! :)
Har haft jättemycket idag, skola 9-3, julfestövning 3-halv 5, hem äta middag. Snackade lite skit med brorsan efter middagen innan han och pappa gick ut och plogade taket på garaget då det var påväg igenom, jag for iväg till stan för att delta i Luciatåget. Hästarna var redan sadlade och fixade för att gå med, vi mänskor skulle bara klä på oss så var det bara att gå iväg :) Jag hade en äppeldräkt på mig och Sleipnerflaggan i handen ! Så jävla sexig ! Det var så galet många som garvade åt mig, haha jag kände mig som ett äppel. 
Det var en grabb i ekipaget före oss som frågade mig om jag var en tomat eller ett äppel, men herregud jag var grön ? xD Tomater är inte gröna !!

Men nu måste jag sova, trött som fan är jag ;)
Godnatt :*

BLOGGRAPEE

Eftersom Malin bloggsvåldtagit min blogg lite senaste tiden så hackade jag mig in på hennes blogg idag aka. fick lösenordet av henne för att kunna hämnas :3
Öhm ah, hej på er! xd
Jag är då denna Stella som Malin kanske har nämnt någon gång, och jag bor i Sverige och är 15 år. förövrigt om nu undrar hur vi träffades läs här, här eller här funkar också att klicka. Kan iallafall säga att det var fruktrelaterat. 
 
klickbara bilder ↑
för tillfället har jag inget mer att säga men min damer och herrar, vi ses igen!
/stella

12.12.12

Fyfan, finns inga ord om hur jävla trötta halva klassen har varit idag ! Var helt omöjligt att tänka eller något då jag har varit som ett tuggummi hela dagen, så fort jag har slappnat av så har mina ögon fallit ihop och jag somnat till för en sekund.. Hopplöst !
Messade Nadja just och jag ska åka på Zigge idag, ser framemot det :) 
Men gick i skola 8-2, hade svenska, matte, engelska, studiehandledning & samhälla. Skrev ett samhälla förhör som förövrigt gick bajs. Nu sitter jag och lyssnar på musik, håller på tvättar kläder samtidigt. Tänkte slänga igång ett avsnitt av en serie medan jag väntar på att min tvättmaskin är klar så kan jag hänga upp den. Kommer antagligen somna, så jag kanske ska ta å hoppa och dansa i lägenheten iställlet ? ;)
 
Asså shit vilket ointressant inlägg, plockade bokstavligt ihop något bara för att få ett inlägg !
Påtal om 12.12.12 så är det ju snart 21, och jag tycker att dom kan slå fast ett datum, eller sluta skrämma slag på halva världen ? xD Det var ju flera personer som tog livet av sig då dendär snubben sa att jorden skulle gå under förra året 23 oktober ;)

Läs hela artikeln här ! 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15919646.ab

I skolan

Har Engelska just nu, skrev klart en uppsats och fick äran att sitta vid datorn, skrev en uppsats om min barndom och min familj, hade inget att skriva om så jag skrev om det jag har erfarenhet av !
Gårdagens hopplektion spenderades med Indianen, hoppade 3 hinder, en rak linje och en böjd. Vi hade grinden och en bänk full med snö på och ett vanligt räcke med bommar som hinder, haha kul :D
Aja, Indianen var väääldigt obalanserad, lyssnade verkligen inte på mig, han vinglade som fan, gick verkligen inte hålla honom samlad och det gick ju fan inte ens att svänga honom, nej då skulle han till andra hållet, haha lilla spån ! 
Idag är det dressyr, ska messa Nadja och fråga om jag får åka på Zigge idag, har väldig lust att åka på honom :)
Nu tillbaka till verkligheten med skola och kakka !
Just det ! Jag kunde ta min gangstahoj till skolan idag, den startade finally och jag kom nästan inte försent :D Bara snön vid mopedskjulet som min moped inte ville köra igenom :(

Om nom nom

Hur länge orkar du lyssna ? ;)
Har suttit i 10 minuter nu !


Mer bilder

Här kommer resten av bilderna jag lovat er ! :)




©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS

Charlie St. Cloud

Kollade just på Charlie St. Cloud ! Åh fy faan vilken helt underbart bra film !! Helt klart favoritfilmen, grät mig nästan igenom filmen, dööö va bra den var ! Jag rekomenderar er att se den !!
Sen dog man ju lite extra över Zac's snygghet också ;)

SneekPeek Maja & Jocke

2 av alla bilder jag tog idag :)
Resten kommer upp imorgon !

©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS


Joakims näsa

Hans mule var skitsöt när den va full av snö, så jag var tvungen att ta massa bilder på den :D


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS


Hej mitt vinterland !


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS

10,5 timme frisk luft !

Varit på Sleipner nästan 11 timmar idag, är trött något fruktansvärt ! Somnade i soffan när jag kom hem, och nu blir det sova lite till :)
Imorgon far jag ut till Hammarland och fotar Maja & Jocke, så ni kan vänta er gulliga snöbilder på det gulligaste ekipage som existerar :D
 

Hello there on the middle of the night !

Har lite sovproblem...? Gick å la mig kl 12, efter det lade jag upp bilderna på bloggen, jag chattade med Stella, försökte sova, gick inte.. Gick och tog mammas ipad, spelade på den, kollade tvd och läste bloggar. Nu ligger jag här i min säng, klockan är halv 5 och jag ska upp halv 7 imorgon för att jobba i stallet.. ! Ska vara på sleipner kl 8 och får fara hem kl 19... Kan bli en intressant dag xD Somnar jag nu slår jag näven i backen på att jag försover mig imorgon.. :) Jag kommer va en jävel att vara runt imorgon, om ngn ger mig order eller ngt sånt imorgon kommer jag slå den över käften, truuuuuust me :)
Nu kanske man kan hitta på något att göra i 2 timmar ;)


G.E.M.I.G.!

Julpynt

Kände mig lite kreativ så jag la in en mini julgran och lite julbelysning i mitt rum ! :)
(Anledningen till varför alla stående bilder laddades upp i jättestorlek är för att min blogg bögar sönder just nu !)

 
©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro
 

Sovande Bianca

Såhär sover min katt...
Hon ser ut som en tjockis :*
 
©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS

God eftermiddag mina vänner !

Jag tänkte komma lite back on track nu med ny header och tillbaka till min superuppdatering ;)
Eftersom jag inte bloggat på ett tag och jag har inte så mycket att säga egentligen kan jag ta en kort sammanfattning över denna veckas ridkektioner !

Tisdag; fick rida Indianen igen, gillas stort ! Vi hoppade bågar som gick lite katastrofalt till, det blev lite ojämt och snett och fel och lalala. Men vi tog oss igenom lektionen och vi tänker positivt här så jag är nöjd över dom delar av lektionen som jag och Indian gjorde bra :)
Onsdag; Red en annan Indian ponny, red galoppfattninar och volter, Indiana var hur jäkla duktig som helst !! Hon jobbade på med jättebra tryck i steget och allt flöt på, är jättestolt över henne ! Hon blev lite tröttare mot slutet, men även om hon höll på dö av trötthet så märkte jag på henne att hon verkligen ville kämpade för att orka, det blev förståss ett par skrittpauser så hon inte skulle dö helt och hållet x] Efter lektionen var hon varm och lite svettig :)

Nu är mamma och skaffar kort på Avancia till mig så det blir lite mer träning i min vardag ! Under tiden tänkte jag kika lite film, har verkligen inget bättre för mig ! :)

F5 !

Lite nytt och fräsh här nu ett tag då !
Säg gärna vad du tycker då hela headern har dampat sönder typ 480 000 gånger :)

Klicka F5 om du inte ser !

Rip Wait for me !

Tänkte droppa in och säga att en underbar ponny lämnade jorden för någon dag sedan ! Sulan släppte taget och lämnade oss :( 
Vila i frid Sulan ! ♥

Sometimes I wish that i live in a fantasy world

 
 

RSS 2.0