Filmdags ! :D

Den här filmen ska inte göra annat än att tas med en nypa salt xd



Tiden, vänta ! Jag hinner inte med, gå inte så jävla fort !

Tänk egentligen, för ungefär 9 månader sen började jag åttan, nu har jag en vecka kvar av den årskursen ! Tiden går jäkligt fort egentligen ! För 3 månader sen insåg jag att börjar jag inte ta tag i skolarbetet måste jag gå om åttan, jag måsta skriva över godkänt & vara på alla timmarna i Rella & Hissa så skulle jag få godkänt betyg i dom ämnena så jag skulle slippa gå ett år extra i skolan.. Jag längtade som ett as till provperioden, så jag skulle få skriva ett bra historia prov & ett bra religionsprov ! Jag försökte ta in den mesta infon som skrevs på tavlan, och vad våran lärare stod och babblade om ! 

Om en och en halv vecka är det sommarlov, 8 juni har vi avslutning, den 9e ska jag på konfaläger, den 1 juli åker jag på ridläger ! Jag har bara ett år kvar av denna vidriga skola, och det året tänker jag slita som fasiken, jag har en planering om hur jag vill göra med min framtid efter grundskolan, jag vet vilka skolor jag vill gå in på ! Fastän jag har lite beslutsångest då jag vill gå 3 skolor till, men det känns inte som jag kommer orka det..

Tänkte gå Yrkes här först, kommer jag in på strömsholm går jag där, och efter det så går jag in på Polishögskolan i Tammerfors :) Men jag tror jag lämnar bort ett av gymnasiumen, en högskola verkar ballt :D
Min framtid är precis vad jag vill att den ska bli, och med den inställningen jag har nu så kommer jag nog kanske lyckas :D Strömsholm är ett osäkert kort, men jag ska fanimig försöka ! :D
Nu tänker ni säkert, "Vafan, vem vill bli polis??" ehehe jag tycker det verkar som ett grymt jobb ju :D

Jag har jobbat rätt så hårt dessa senaste veckor, har försökt jobba upp dom betyg som jag inte sabbat redan. Vårat hus är tillsalu just nu, vi ska flytta in till en lägenhet, och mamma har gett mig ett löfte, och jag har hållit mitt rätt så bra, så jag hoppas av hela mitt hjärta att detta kommer hållas nu !

Tänk ege va tiden går fort, känns som jag började åttan för ett halvår sen, och nu går jag sista dagarna där ? Ganska awesome faktiskt :D




Tävling på gång

Vill inte ege, men eftersom jag blev mer elller mindre tvingad till att anmäla mig så gjorde jag det :p 80cm CR med Jullan, fuu ångrar mig en aning tror jag x] 
Nejmen vi kommer över 80cm, men ändåååå, allt ligger hemma i mitt huvud, måste få ut det därifrån... Härligt :D

Ordentligt uttjatad bild, men jag seriöst älskade den där tävlingen ! Vill sååå uppleva den känslan igen, Jullan var så jääävla fin, lugn & hon lyssnade så jävla bra ! Fina häst ♥

Blogg ? Vilken blogg ?

Helt sjukt vad jag är bra på att blogga ! :')
Men jag har haft sjukt mycket att göra, har pluggat, fixat redovisning & fixat klart inför volleybollturneringen :) Och pluggningen hjälpte faktiskt :D Jag slipper gå om 8an, jag kommer gå upp till 9an :D

Red idag, hade Indiana, fyfan va kul det vaar :D Fyfaaasiken vad mysigt att sitta på ett mindre kallblod, nog för att jag rider Lukas, men hon va jättesöt juu ! 
Det gick grymt bra, red lite övergångar, skrittarbeten, galoppfattningar & sidvärts med övergångar i ! Så sjukt söt poni, den vill jag fortsätta rida :D ehehhe, Hej Erica, snälla ? (a)

Håller just nu på att ladda upp en film som jag och mina tjejer gjorde på valborg, när vi va ute och promenerade lite xD Kommer eventuellt upp senare inatt ! Det bjuds på som faaaaaaaan ! xD


Bilden tog jag från Nathas blogg, men eftersom jag är fotografen så har jag all rätt till de xD

Första dagen i veckan, check !

Insåg just att jag borde plugga, tvätta kläder, göra presentationen tills imorrn, har inte en aning om hur fan jag ska göra det ?!?? Ska ringa min bror nu, vänta lite.. *Ringer min bror* han ska kolla om han kan fixa powerpoint på min dator nu ikväll, då med lite tur så kan jag få den gjord :D

Spelade Volleyboll på gymnastiken idag, det gick åt äLK_Öjhil.gk,fujdtyrsxchgvhbnkjl bläää vad arg jag blir på mig själv när jag skjuter bolljäveln åt helt fel håll än vad som är tänk ?! Vart i skolan i allt för många timmar idag, slutade 3, for hem halv 7.. HAAHAH, besatt av skola ? :( Nejmen jag, Natha & Nona gjorde klart inför volleybollturneringen :)

Lukas fick nya skor + sula idag, så finally är han hel igen :D Juuust det, jag har ju inte skrivit något.. Men Lukas fick en hovböld i när det nu va, så hovslagaren var dit idag för andra gången och fixade skor och sula åt honom :) 



Känner mig klen O.o

Spelade volleyboll i 2 timmar i streck i fredags, har haft ömma & uppsuvllna handleder sen dess xD HAAHAH så klen.. :(

Men igår var jag på Caravan & Fritidsmässa i stan, fotade MASSOR :D Mejlade in lite bilder till tidningen, precis som jag vart tillsagd att göra, hoppas dom blev nöjda med bilderna, det blev jag :)

Idag var jag på hopptävling, fotade massor, bilderna blev kakkakakkakamojja, och jag skojjar inte, vad jag såg i kameran så blev det inte så bra.. :( Men jag ska kolla på bilderna senare :)

Just nu så sitter jag och deppar sönder, jag kommer inte att få min redovisning klar tills på tisdag = underkänd i uppgiften, och jag hade sett framemot dethär.. Nåja, vetttefan hur jag ska nå mitt mål nu under 8an då allt bara har farit åt kakkahållet..
Det blir en awesome sommar som jag hade hoppats på..
Inget London, ingen dröm som maybe hade slått in, Crap !




Två av alla bilder jag fotade :D

Måndag, den hemskaste dagen som finns x[

Jag känner att allting går bra just nu.. Eller ?! xD

Internet segar lika mycket som när farmor kör bil på östra utfarten, min mobil har 3200000 sprickor i skärmen då jag tappade den på gymnastiken idag................................... Är trött som en fåne, Färgar håret och färgen räckte knappt så vi får se vad det här blir för nåt kakka :)
De va ungefär så ;D

Men skola idag då, jag klarade natten, klev upp kl 7, åt frukost, duschade gjorde mig klar, kvart över 8 for jag iväg till S-market för att köpa en battery, sen vidare till St1 och tanka moppen :)
20 före 9 for jag till skolan som började med Matte, jag trodde jag skulle somna helt seriöst ! HK förhör timmen efter, sen andra hk timmen vet jag inte riktigt vad va till för nytta xd
Tillvals Engelska och sen gymnastik, vi hade tennis på WHA, gick inte så bra faktiskt :/

Nu inväntar jag Natha, hon är på väg hit, som hon vart i två timmar nu :)


[BILDLÖST INLÄGG]

Tiden går..

Det är 1 timme kvar tills det blir ljust, upp om 4 timmar, skola om 6, far ut och joggar om 2 timmar :)

Natten uppspikad fint :D
Har suttit och kollat på TVD intervjuer, och kollat bloggar, ska gå på toa nu, sen ska jag se en film. Vill gå ner till kylen för att hämta ett äpple, men eftersom jag avskyr våran trappa då den knarrar så inåt helvete, så stannar jag på mitt rum ! 

Och eftersom jag inte har något att säga just nu såå kan jag säga att min katt ligger på min godispåse jag gärna skulle kunna äta av ;) 


F5F5F5F5F5 :)

Ny Header ! :)
Tryck F5 om ni inte ser den ;D


Nytt på gång !

Min header är ful, måste byta ! :)

Brb, fixar en ny header !

Soppatorsk...

Asså sug min feta kuk, nejmen Jag måste tanka min moped, vettefan om jag ens kommer till skolan imrn.. HÄRLIGT D: Och sen ska jag ut till hammarlandet efter skolan.. Känner att jag skulle behöva lite pengar just nu..... :D
Borde finnas lite pengar på kylskåpsdörren jag kan sno åt mig (a) OMG, Im evil :D

Just nu sitter jag och kollar på TVD, sitter och lipar över hur snygg Mr Damon Salvatore är :'D Hahaha nejmen nästan ;) Sen har vi ju Mr Kol Mikaelson också :'D Bara jag som stör mig på att Kol bara är med i 4 av 22 avsnitt i säsong 3 ?!
Förövrigt sitter jag och kramar min kamera, normalt ?! 

Nejmen, jag ska dygna inatt då jag högst antagligen kommer försova mig imrrn.. Och jag har vänt på dygnen nu under dom senaste dagarna, såå finns det nåt bättre alternativ ? Nopp, inte va jag vet :)
Det är bara att vänta 3 timmar så blir det ljust ute igen, kanske man far ut på en joggingtur innan frukosten ? :)

Shit va smilisar det blev i det här inlägget nudå.. O.o OMG en till ←
Asså shit, jag tror jag lider av dyslexi eller nåt, jag kan ju inte stava mer ?!

Bild som förgyller långt inlägg↓
Tänkte ladda upp en bild på mig & Parking, men bilden va för stor, så det gick inte, Natha & Ramia fick förgylla detta
inlägg istället :) Ännu en ←

Asså näääe, de senaste inlägg jag skrivit (Förutom det som är i en annan kategori än denna) är så fruktansvärt onödiga ?!?! VARFÖR ?!

Nathaniel Buzolic

Ni som ser Vampire Diaries, i tredje säsongen kommer Kol Mikealson in i serien spelad av Nathaniel Buzolic. Han spelar med i en kortfilm som heter My Greatest Day Ever på nio minuter. Den finns på youtube, och jag hittade den just ;)
Men det fula är att han har långt blondt hår där, bara det att han är lika snygg ändå ;D

Nathaniel as Kol Mikaelson ↓

Nathaniel as Coach ↓
Han syns första gången vid 2:00 ;)

Hejhallå !

Insåg idag att jag har gått alla kyrkogångar klart till konfan ! SKÖNT :D

Tänkte fara å rida idag också, men jag hinner inte tror jag :p Mama och Papa kommer hem snart, och vi käkar middag efter det, så om jag orkar gör jag det efter middagen, eller nää, ska färga håret orange efter middan :bigeyes: Sen får jag se när jag färgar tillbaka det till brunt :)
Anledningen till att jag gör det är för att jag ska ha mitt hår ljusbrunt till avslutningen :)

Ska ha en photoshot med min katt snart tror jag :) Måste bara hitta någonstans att ha den, vill ha svart bakrund och en grå soffa.. jag har ju min soffa, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, jag orkar inte bädda bort den ;D

HAHAHHA fan vilken onödigt inlägg :bigeyes:
Men ha en bra dag alla folk :)


Katt :) ♥

Lukas 19.05-2012

Var och red Lukas idag då :D

Skrittade ut en sväng, så jäkla skönt och varmt väder ! Travade även lite ute, red inte så överdrivet långt, sen vände jag hem. Red lite dressyr i stora hagen, lite ställning och böjning, sen tog jag lite galopp också :) Han har dock inte så bra på det x] Han bara far..... :p 
Sen skrittade jag av honom, sen såå flätade jag hans man att det inte skulle va så fruktansvärt varmt :)

Bild från ritten idag :)
Den andra bilden är från förut :p


Härligt ensamt liv man har :')

Nu har jag kollat alla 3 Cinderella storysar, jag har lagat varm choklad med grädde på, jag har gett katterna mat, vart ute och kört moppe, seeeen har jag inte gjort nåt mer nu ikväll ! Vilken otrolig kväll :D Har vart så rolig (eller ??) Allt pga av att jag inte fick fara till Stockholm, då hade jag och stella vart på grönan idag, så hade jag haft kul på riktigt :D
Härligt när alla folk man umgås med är utspridda över hela världen :')
Härligt liv ??

Var och red Lukas idag, skriver mer om det i ett annat inlägg.

Just nu håller jag på svettas SÖNDER, har så förbannat vaaaaaaaaaaarmt ! Ska köra in herr moped i garaget nu, sen i duschen, och sen det jag älskar, Sova :D

Arkivbilder ↓

Blomma 18.05-2012


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS

Tova är ivägen (a)

Tova är något ivägen xD

Någon som vill ha bilder ? :)

Jag far jättegärna runt och fotar dig och din häst !
Hoppning, Dressyr, Träningar, Tävlingar spelar ingen roll, kanske bara porträtt bilder av dig och din häst, eller bara av din häst ? :)
Jag har moped, så jag tar mig lite vart som helst :)

Hör av er bara :D


Interknet funkar igeen :D

Internet har dampat dom senaste dagar, därför har jag inte kunnat blogga :p 

Men jag har fett tråkigt, så jag har inget att skriva om, har vart ut och fotat lite blommor idag, woooooooow, och sen for jag på en liten tripp ner till Lemland, mycket intressant x]

Men här får ni en bild på min underbara katt ♥

Bäbis ! :')

Handeltisdag

Imorgon ska jag införskaffa mig två saker, vad jag har planerat såhär långt :)

För det första, måste jag färga mitt hår, då det ser ut som kakka
-Hårfärg
-JC skor med spikes

Sen på torsdag när jag far till Superstella så ska jag inviga dom :D <3


XDDD




HAHHAHHAHAHHAHAHAH SÅ JÄVLA SANT xDD

Köra moppe i sverigee

Har jag planer på att göra nu på torsdag :))
Det kommer bara ta runt 4 timmar, härligt xD

Men denna väg blir det isf ;)

Nu !

Den headern som är nu blev jag nöjdare med ! :)

Lets sova, Godnatt ! :D

Ny design !

Eller designen är samma, headern är ny, och den ser ut som bajs ! xD

Men jag hade tröttnat på den andra, så jag behövde en annan :p
Men jjaaa, jag är inte nöjd över den, men nu får de va såhär ivf ;)




UPTADE; Det kommer en annan snart ! :)

Tävlade idag !

Gick inte så bra x]
Började med att jag kom dit kvart före 10, hade inte alls lust att tävla ! Visste att Jullan bara skulle bocka som ett litet as, så jag kände inte för det, verkligen inte !!
Jag bytte bett till ett rakt bett på julia så jag skulle ha lite mer kontroll ifall hon skulle bocka :p Skulle inte orka med det ! Men hon var jättelugn, så det var inga bekymmer faktiskt ! :D

Men vi hoppade fram, allting kändes jättebra, Julia och jag gillade inte oxern precis, så vi stoppade på hinder nummer 2 inne på banan som var en oxer :p Hon kände av att jag blev osäker, sååå vi kom inte längre :)

Men jag kände mig som hemma på hennes rygg, kändes underbart att rida henne igen :D

Nu har dom lyckats ! xDD

Ser ni felet ? xD
Såg det på facebook, och eftersom det finns såna som är bra på att fejka det, så kollade jag upp det själv xD


Avslutning & konfirmations kläder; Check !

Hittade en klänning på Nelly som jag ska beställa hem till avslutningen & Konfan :)



Omg, älskar dig Mamma !

Ska beställa hem dessa underbara skor snart ! ♥


Så Jävla lycklig :D ♥

Antingen dom, eller ett par helt svart, utan spikes :D

Damon Salvatore / Ian Somerhalders bil, TillSalu !

Ever wondered what it would be like to drive around in this sexy ride? How cool would it be to hit the same roads here in Mystic Falls while driving Damon Salvatore’s car? Now you can own Damon’s car for a cool 20,000 according to this Craigslist ad. The car comes with a script from the show and DVD’s showcasing the car on the show. You can even choose to continue using the car on our favorite show The Vampire Diaries. Check out the rest of the ad herehttp://atlanta.craigslist.org/eat/cto/2509140785.html

 

UPDATE:

The current car owner says that the car has made more than hes asking at this point by working on TVD. Production may decide to purchase the car themselves but if they dont then you can own it. Remember though that in order to purchase you must agree to still allow TVD to use the car as Damon’s cool ride…Series Inquiries ONLY. Please dont call the car owners just for the fun of it. I thought it was a neat post and wanted to share and help them get some some series calls for the car.

ÅÅÅÅÅÅH GE MIG :'D Älskar denna biiiiil :)

Källa: http://vampirestalkers.com/2011/07/26/damons-car-is-for-sale/

Vettefan vf de blev svart runt.... 

Såg en annan annons på bilen på en annan hemsida via mobilen.. hittade inte den hemsidan just nu, så denna får duga :)

05.05-2012 Lördag

asså jag hade tänkt blogga ett till inlägg då senast jag bloggade, men tydligen inte xD

Men jag har bara slappat idag ! Fett skönt :DD 
Sov till halv ett, sen knappade jag på mobilen och datan till halv 5 typ, sen i duschen :) sstädat mitt rum har jag också gjort :) Nu ska jag fixa till mig lite, ser ut som en hög från kina =rishög ! OMG DÄR FICK JAG TILL DET :D 
Slänger upp lite bilder på en vovvs från valborg :)



Kvällens planer ! :)

Tänkte fara ut och rida Lukas, men jag hinner nog inte det..
Ska göra klart lite skolprojekt istället................. ._. Fett jobbigt xD Nejmen jag ska skriva klart min kärlekshandbok och min muntliga presentation (ska börja med den;)) 

Min valborg har varit helt jävla underbar :D helt perfekt !
Bilder får ni senare, då jag måste gå igenom ungefär 900 bilder, just det, lagt till det på "att göra listan"
Så sammanfattning av min kväll är såhär:
- Gå igenom bilder från Valborg
- Fara och köpa glass
- Skriva kärlekshandboken
- Börja med presentationen
- Tvätta lite kläder eventuellt

Undrar ege hur mycket av detta jag kommer göra... 
Det kommer slut såhär: (underbar paint bild <3) ↓
Nånting hände... ?

RSS 2.0