Mot Kinda!

Klockan på mobilen visar 06:28, klockan ringde 04:15, var på Strömsvik klockan 5, knappade Anni och lastade hästen och nu sitter jag här, sovandes, lyssnar på radion och väntar på att vi kommer fram, till allas förvåning så regnar det ute och jag hoppas att det är uppehåll i Kinda!
För den som inte fattar så ska Malin starta lätt klass i fälttävlan nere i Kinda på hennes häst Annifolli, aldrig vart på en fälttävlan förut, det ska bli kul att se hur det fungerar! :D
 
 
 

Fredagsseg och Dressyrlektion

Jaha, bara helgen kvar på veckan nudå, snacka om att tiden bara flyger iväg ! Det är snart sommar och jag är för första gången i världshistorien inte sugen på att ha sommarlov alls ! Jag vill inte lämna Strömsholm och alla människor för att isolera mig på Åland i 3 månader...? 
Att lämna alla så lång tid efter att ha bott och levt ihop med dom i lite på 8 månader, man blir ju lite fundersam om man kommer klättra i taket efter en vecka ! x]
Dock tror jag sommaren kommer gå jäkligt fort, ska börja jobba typ direkt jag slutat skolan och jobba ända fram tills att skolan börjar igen. Brist på saker att göra tror jag nämligen inte jag kommer få !
 
Som jag skrev i rubriken är det fredag idag och dagen bestod av en ridlektion, Dressyr på Chapano ! Oh, herregud vad kär jag vart ! Han va lite slingrig och ormig och jag märkte att man behöver ha rätt mycket ben på honom för att han ska gå rakt. Annars var han verkligen urtrevlig !!
Vad jag hört kan han va helt dum i huvudet vissa dagar och andra dagar gå som en klocka, han har något beteende ingen kan förklara varför han har.. ? Skum häst.. x]
Han fungerade iallafall jättebra idag, red lite galoppfattningar och tempoökningar i trav, mjuk och trevlig, kanske lite seg emellanåt men annars hade han ett bra friskt tempo framåt.
Verkligen hur nöjd som helst med honom idag, han vart riktigt fin !
 
Nu har jag duschat, målat tånaglarna och nu sitter jag här och lyssnar på musik och filosoferar på vad man kanske skulle ta och göra sen !
Imorgon är det Kinda som gäller, Malin ska starta fälttävlan och tvingade med mig, upp halv 6 och kameran med så det lär väl komma nya bilder, dock ska det regna så vi får se ! ;)
 
Chapano ♥ ↓
 

Cracked and broken

Hade lite mer flyt än andra dagar och spräckte skärmen på mobilen, med tänderna och inget händer om man trycker på övre delen av skärmen, klapp på axeln till mig ! :)
 
 

Bloggsugen som fan !

Blogg, varför inte börja blogga igen ? Det va ett jäkla bra tag sen jag bloggade här och jag gick hela dagen igår och idag och haft sån sug efter att få blogga så jag kände att, nej, om det inte skulle vara dags att börja igen.. ? :D
 
Ah jo, jag skapade ju Familjen Skert's blogg, men den står ju mer still än vad denhär bloggen gör så jag kände att jag byter header och färger här och sen när jag orkar så byter jag design på den helt ! Sen när det nu kommer bli av det vet jag inte.. Vi får la se helt enkelt !

Vi får se hur länge detta kommer hålla i sig, sommaren vet ju alla att jag verkligen inte hålla igång, det har ni som följt mig genom åren att det inte fungerat..
 
Jag tänkte smyga igång lite här iallafall, vi hörs ! :)
 
Bild från när jag va och fotade Evelyn & Bella på koängen och fick själv hoppa upp och hoppa Bobby två-tre gånger i slutet, måste bara tillägga att jag är kär i bilden (och hästen, hihi!)
 
 

RSS 2.0