"Hello, hello, baby, you called? I can't hear a thing"

Har gått runt och sjungt på dendär raden hela dageeeen och den fortstätter spelas i mitt huvud hela tiden så den fick bli rubriken till mitt inlägg, samt att min mobil ligger i typ 6 delar så det passade väl ganska bra in ! :)
 
Vi började 8 imorse och hade 1,5 timme svenska. Jag satt och redigerade lite bilder och försökte koppla in mig på internet i ridhuset som såklart inte gick... ! 
Sedan var det lektion först kl 1 som gällde, dressyrlektion på Gangster Boy ! Jättefin häst men han passade tyvärr inte mig över huvudtaget så det gick inte så bra pga det, men i allmänhet så gick det bra. Vi red nere på tågbanan, vi skrittade och travade på en stoooooor åtta och i mitten på 8an skrittade vi upp för en trappa, skritta ner och sen igång i trav igen, han trampade på jättefint ibland sprang han bara iväg ett par steg innan han koncentrerade sig igen. En jätterolig häst att rida i allmänhet !
 
Hade eftermiddagsstalltjänst i norra med Ronja, gick hyfsat bra lite segt tempo bara ! 
Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt, tagit hand om Carro som ligger i rummet lika sjuk som gud själv, stackare :( Får hoppas och be på att jag inte blir magsjuk bara det skulle verkligen inte vara något jag föredrar då jag inte haft magsjuka på typ 9 år ?! 
Lite senare ikväll ska jag följa med Elvira till Hallsta och hämta hennes pojkvän, måste byta byxor först !
 
Ha det bra alla därhemma ! ♥
 

Skolan i största allmänhet !

Det var jävligt länge sen jag skrev här känner jag nu, och jag har allt annat än mycket att göra just nu så jag passar på att skriver lite :)
 
Som sagt så är det fullt upp här hela tiden och det är nu på senare dagar det har varit lugnare och man faktiskt har hunnit satti sig ner i rummet framför datorn och chillat biffen !
För att ni ska få en närmre inblick vad vi gör här i veckorna skriver jag en kortfattning åt er. Måndag, tisdag & fredag har man morgonstalltjänst varannan vecka, och varannan vecka har man eftermiddagsstalltjänst måndag & tisdag. hagbyten lite hur som helst och lunchfodringar. 
Vi rider måndag eller tisdag, onsdag & fredag, varierat hoppning och dressyr. Vi läser svenska, engelska, biologi & matte 2 dagar i veckan. Annars är det Naturbruk & ridlära som gäller. 
 
Jag har sånt jäkla flyt i skolan nu känner jag, den är så jävla mycket roligare nu än vad den va innan, jag hänger med på matten hur bra som helst och jag fattar seriöst allting, hehe ! Det är helt sjukt skönt att slippa alla problem man hade i grundskolan med alla dessa ämnen, vi har matteprov på torsdag, och dagens mattelektion gick ut på att lära Elvira matten så även hon kan skriva provet på torsdag !
Jag klagar verkligen inte, jag bor ihop med helt underbara människor och vi har sjukt fint väder varje dag men jävligt kallt och jag har en apa tunn jacka här, det kommer en tjockare jacka imorgon ♥
 
Min mobil gav upp idag, så jag har ingen mobil för tillfället och jag har seriöst damp på att inte ha något att pilla på, har en armbandsklocka på armen just nu för att hålla koll på klockan men jag känner att min mobil är till så stor hjälp här på skolan (mejlen, schemat, facebook (vi har en sida för klassen där), miniräknare på matten osv) Det kommer en ny mobil imorgon samtidigt som min kamera kommer !! 
 
Har även en rätt stor grej på kommande, om det blir av vet jag inte än, men det ligger på rull i huvudet så vi får se ! :)
 
Det finns ege massor att säga men det får räcka såhär ! :)
Våra mornar nu såhär i slutet på september ↓
 

Halloj !

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har bloggat dåligt, och jag hoppas verkligen på förbättring ! Det händer så jäkligt med grejer här just nu så jag hinner verkligen inte blogga, men jag ska verkligen försöka. Jag vet att det är många som läser detta som är jättenyfikna på vad som händer här på Strömsholm !
 
Idag började jag 8, med svenska 1,5 timme, engelska 1,5 timme, inget speciellt med det egentligen. Halv 1 hade vi en föreläsning, dom presenterade Strömsholm och all personal, och även Jens Fredricson stod och pratade om EM som han red för några veckor sedan, och berättade lite om sin tid där och hur man alltid ska tänka postivit, och minsta lilla negativt man tänker ska genast städas ut ur huvudet ! Det va lite kul :D
Man fick ta tårta, meeen vi orkade inte köa så vi sket i den och for till internatet istället.
Det höll på till klockan 2 ungefär, sen hade vi körteori en timme.
Kvart före 5 hade vi ett kvartssamtal med husmor + gymnasieansvarige Jennifer. Vi satt och diskuterade om trivselreglerna och lite som rörde stallet !
Nu ikväll ska vi ha husmöte, då det är någon eller några små nötter (alla) som har vääääldigt svårt att plocka undan efter sig i köket, jag diskade och fixade där tidigare idag, och det var helt brutalt äckligt !? Så det ska det bli ändring på hade vi tänkt !
 
Jag måste verkligen säga att det inte känns som en skola över huvudtaget, verkligen jätteskönt ! Bara att engelskan, biologin & matten är astråkiga ämen så stormtrivs jag här, hehe förlåt nu alla där hemma, men jag saknar inte hem över huvudtaget ! Självklart saknar jag mina vänner + familj det är ju uppenbart, men jag har mina vänner här + hästar i mängder så jag klagar inte ! :D
 
Självklart saknar jag denna snygging något fruktansvärt och skulle göra fan allt för att ha honom här !  ååååh, bara kolla på dessa bilder, jag smälteeeeeeeer ↓
Han hoppade ut ur kombinationen, därför är min hand där den är !
 

RSS 2.0