Designen på plats !

Äntligen är min blogg så pass klar att den kan läggas på plats, jag har en del text som måste skrivas till på sidan "Min kamera" som finns som knappar här ovanför ! 
Min design är nu mer somrig, rubrikerna är likadana som på förra designen, men jag orkar verkligen inte börja nojsa med dom så jag får se om jag gör något mer, isåfall så blir det längre fram i tiden.
 
Jag ville iaf ha en ny design nu då jag kände att den andra var allt för vintrig.. Den va lixom blå, jag vet inte, men den kändes väldigt snöig och vintrig.. 
Jag hoppas ni gillar den här, för en sak är säker och det är att jag är galet nöjd med min header ! :D

Torsdag !

Shit vad jag längar efter att få visa min nya design, är helt galet nöjd över den ! Måste få den klar så blir den ännu bättre :D
Skola 8-15 idag, och nu håller jag på somna av tröttheeeeeeet, ska fara ner till Ina snart. Hoppas verkligen inte att det regnar, skulle allt annat än orka det ! Sitter och glor på tv nu och ska fixa mig snart, min design på bloggen gör mig galen så min hjärna blir lite mos.
 
Har inget speciellt att säga så detta får bli ett tråkigt random inlägg, har en del saker jag skulle behöva skriva men det får vänta tills jag inte är lika trött !

Ha en bra torsdagkväll ! :)

Ingen design än !

Min dag har bestått av skola till 3, kommit hem, redigerat bilder, kollat säsongsavslutningen av Hawaii five-0, redigerat ännu lite mer bilder och ridit lektion så jag har inte haft någon tid över till att fixa på min design över huvudtaget !
Just nu har jag redigerat ännu lite mer bilder och jag tror inte jag behöver redigera fler om det inte kommer in fler beställningar, har nämligen redigerat 85 bilder som jag sedan skickat iväg ! Har även pratat i telefon ett tag och nu ska jag duscha för att sedan prata i telefon lite till, haha xD

Ridlektionen gick bra, hoppade omhoppningssvängar och min pållehäst var galet taggad !

Orkar inte skriva mer nu så ni kan få en av alla 85 bilder jag redigerat !

Ny design inkommande !

Igårkväll började jag med en ny design, måste ha en lite somrigare design nu känner jag ! :)
Har suttit och gjort det mesta nu, och ska fixa alla detaljer och grejer senare då jag orkar, ska äta middag snart och sen ska jag ut.
Ikväll skickar jag även ut bilder till dom som ville ha från dressyrtävlingen, min design borde komma upp imorgon med lite tur tror jag ! :)
 
Ha en bra måndag !

Dressyrtävling

Details.. and flying horses..





©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Telezoom Canon EF 70-300mm 4-5.6 IS USM

Dö så snygg !

Kom på just att jag fick bilder av Ida från förra veckan, dom två översta, självklara favoriter !



 

Mitt "nya" rum !

Har ingen bild på hur mitt rum såg ut innan jag fixade om det, men jag hade vita hyllor på väggarna, ett vitt bord som min tv stod på, ett vitt skrivbord som jag samlade skit på och sen var min soffa utbäddad, det finns fortfarande en risk att jag kommer bädda ut sängen till dubbelsäng igen. Får se imorgon ! 
Rummet är ganska basic, är nöjd med resultatet så :)
 
Såhär vart det nu ialla fall ! Flaggan ska flyttas såfort jag fått tavlor. ↓

Renovering av rum !

Min nya hylla kom hem igår eftermiddag, så igårkväll satt jag och Pappa och montera ihop den och la den på plats i mitt rum.
Hela dagen idag från 13 har jag plockat ut alla möbler jag hade innan och städat, putsat, flyttat runt i olika lådor, rensat massor, är någorlunda klart nuså det är skönt ! :)
Ska fixa bilderna från gårdagens dressyrtävlingar, fotade bara LC & LB, fick värmeslag så jag for hem istället !
Bilderna kommer upp på min fb-sida och även några här.
 

Hopptävlingsfilm !

Tänkte slänga upp filmen här igår kväll, men det tog typ 4,5 år innan den hade laddat klart så jag gick å la mig istället ! 
Här kommer den nudå ! ↓

Dressyrträning - Pluto

Red dressyr på Pluto idag ! Vi testade ett annat bett, nämligen pelham. Han vart en helt annan ponny, så jäkla fin ! Jag behövde inte ens peta på tygeln så hade jag honom där jag ville ha honom, i galoppen behövde han mer stöd än skritten & traven. 
Vi red förvänd galopp, först serpentiner med bibehållen galopp hela serpentinerna ut. Sen red vi vänd över banan i bibehållen galopp, han gick jättefint !
Först va han skitseg, han gick med bromsen i hela tiden och det berodde på ett nytt bett han inte var van vid, när han insåg att jag knappt höll i honom alls började han acceptera bettet mer och gick som vanligt. Fick driva som faaan i början !
Det skönaste var att jag kunde ha glapp tygel och att jag kunde fokusera mer på min ridning än på att han är ofokuserad och allmänt jobbig :)
Ni kan få en bild från en allmänt dålig och misslyckad tävling ! ↓

Hoppträning - Indianen

Tänkte hoppa in och säga att filmen från hopptävlingen är påväg upp här snart ! Den laddas i wmm just nu så jag ska lägga till musik och slå ihop filmerna lite snyggt så lägger jag upp den på videofy.
Tisdag idag, slutade halv 2 så jag for hem och kollade film, chillade gärnet till 6 då jag for till stan och käkade middag med Carro & Jessica. Vidare till stallet och hoppade en lektion på Indianen ! Vi hoppade titthinder, vi byggde en fin bana med bla. mur, en bänk, vattenmatta, plank, koner och lite annat kul, alla hästar hoppade fint så jag antar att jag byggde en fin bana :3
Jag tror Indianen har träningsverk eller något i sin bakdel, han var ganska seg och han ville inte riktigt att någon skulle peta på hans ben, jag pratade med ridläraren men det var bara att hoppa upp och rida ändå. Han var seg och ville inte riktigt gå fram, jag tror bara det är träningsverk som går över :)
 
Filmen håller på laddas nu, så antagligen kommer den upp ikväll !

Tävling 12.5

Hopptävlingen gick jättebra ! :D 
80cm, hästen var helt jäkla sjuukt stark, aldrig ridit så stark Indian som jag gjorde idag.. Men vi kom runt felfritt och kom på en tredje plats så jag är supernöjd !
105cm, han var lugnare och gjorde sitt bästa ! Jag pushade på honom aldeles för mycket på första hindret så vi plockade det, rev sjunde och det felet får han ta på sig helt själv. Vart tyvärr utesluten för att jag red fel, men sånt är livet.. Jag fick hjärnsläpp och visste inte om man vägrar på andra hindret i en kombination, jag vart helt galet förvirrad och tänkte "ska jag hoppa båda hinder, eller bara det jag stannade på?!" jag tog det andra alternativet och det var tyvärr fel.. FU. 
Men vi fortsätter, man måste göra misstag för att lära sig av dom :)
Film från båda klasser kommer, sålänge får ni två bilder från framhoppningen ! ↓
 

Död blogg

Hej allesammans ! Ber om ursäkt att jag inte har bloggat på 4 dagar, men jag har gjort massor och inte haft tid att slå igång min dator. Stella är här nu så jag har inga större planer på att vara osocial med henne och sitta med min dator i handen hela tiden ! 
I torsdags var jag i sverige, hann inte blogga då vi gick å la oss typ direkt när vi kom hem. Fredags var jag, Ina & Stella ute på mopedäventyr i Eckerö i typ 4 timmar, sen gjorde vi massor så hann inte slå igång datorn då heller !
Nu har vi just kikat Vampire Diaries och jag dog på riktigt ! Alla underbaringar har kommit tillbaka och jag hoppas som fan att dom stannar :3
 

Helt jävla insane...

Sitter och bläddrar igenom Aftonbladet, läser om 3 tjejer som varit kidnappade i 10 år, helt jäkla sjukt ! 
Läs om det här !


Måsar

Det är 2 måsar utanför huset, varje dag ! Så jag fick för mig att jag skulle fånga dom på bild, dom flög ju ingenstans så man kom relativt nära. Skitfula fåglar, verkligen xD Dom ser ju så inkompetenta ut..


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Telezoom Canon EF 70-300mm 4-5.6 IS USM

Dygnar

Risken för försovning är för stor, och försova mig mer i skolan har jag verkligen inte varken tid eller råd med ! Jag vill försöka höja upp betygen så gott det går nu sista tiden nu när vi har provperiod och allt. 
Kl 9 nu idag har jag ett föredrag (herreguud) som jag måste hålla så jag valde att inte sova något alls inatt och det har lyckats bra än så länge :)
Jag kom hem vid 12 typ, duschade och kollade på 112 - på liv och död ett avsnitt, ponnyakuten senaste avsnittet (hade inte kollat på det än) och resten av natten har jag kollat på Hawaii five-0, så jäkla bra serieeee ! Justde, jag har suttit och kollat på hur många klipp som helst på såna som filmat med gopro när dom ridit fälttävlan, shit vad jag längtar tills i sommar då jag ska till Bastis ! ♥
Imorgon kommer jag sova såfort jag har tid över, ska plugga på historiaprov imorgon som verkligen inte kommer gå då jag antagligen kommer somna..
Enda nackdelen med att dygna är att jag sitter under täcket, med en överhettad dator i famnen = helt sjukt varmt ! Sitter just nu och lyssnar på fågelkvitter, har fönstret öppet, för er som inte ser så kan jag säga att det är en helt underbar morgon. Himlen är i jättemånga färger i alla nyanser, superfint ! Och det har varit ljust sen 4, längtar till sommaren då det är mörkt (riktigt mörkt) typ en halvtimme per natt. 
 
Mamma och Pappa kliver upp om 1,5 timme så får jag sällskap, börjar 9 så det är ett tag till jag ska göra något.
Puss på er, ni kan få en bild på en fin himmel (mobilbild <'3) ↓

Give me blue eyes..

Jag skulle så gärna vilja ha riktigt ljusblå ögon, helt sjuukt snyggt ! 
Ina har sjukt snygg färg på sina ögon ↓


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro

Vår-blommor

Hittade dessa jättefina blommor bakom huset ! :D


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro

Köpa hylla !

Har stora planer för hur jag ska göra om mitt rum, ska ta ut alla hyllor, ska slänga upp massor med bilder i mitt rum, ska lägga in värsta tv-hyllan. Alla möbler förutom soffan ska ut ! Kommer bli mycket luftigare i mitt rum och mycket stilrenare, gillas !

Just nu har jag verkligen inget att göra så jag ska slänga igång en tvättmaskin och sedan göra något annat, alla sitter ju och kollar på ishockey och det är jag verkligen inte intresserad av så jag sitter här och väntar på att det är slut. 
Tänkte redigera lite bilder så det kommer upp några här om en halvtimme kanske, håll utkik ! :)
 

Lördag

Den bästa dagen i veckan, lördag ! Det är den dagen som är tillåten till att inte göra någonting på, och jag älskar att inte göra någonting ibland. 
Igår var jag på trav då, efter det for jag till Ina en sväng och sen hem och redigera bilder (Bilderna finns här). Vart bra bilder faktiskt, bara det att facebook förstör kvalitén men det är inget man kan göra något åt !
Ikväll ska jag fara ut hade jag tänkt, skulle varit på folkrace idag men övervägde det och fortsatte sova. Ska messa någon och fråga om den personen vill hitta på något nu tänkte jag, shit, jag måste köra ut till Sleipner typ nu kom jag på.. härligt..
Slänger upp någon här iaf så blir det bättre kvalité ! :)

©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Telezoom Canon EF 70-300mm 4-5.6 IS USM

Travhäst-detaljer

Var på trav ikväll, kunde fota nästan alla lopp innan det blev för mörkt, men bilder fick jag och jag ska lägga upp dom på min facebook sida, jag tänkte slänga upp lite bilder här också som inte ska upp där ! :)
Asså jag är påriktigt kär i mitt objektiv, det är nog det bästa köp jag gjorde inom kamerakategorin ! 


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Telezoom Canon EF 70-300mm 4-5.6 IS USM

Glittrande ryttare.. ?

Jag kom på just när jag satt och fixade lite bilder jag ska skicka iväg varför bilderna vart helt stört dåliga i söndags. Jag hade glömt stjärnfiltret på, ryttarna och hästarna blev lixom och glittra.. ?
En sak är säker, och det är att jag kommer inte använda samma objektiv som jag gjorde i söndags på fredag ! Då hoppas jag på bättre bilder, det finns inget värre än att gå igenom bilder som är åt helvete :)





Musik för en timme ? Ja tack !

Väldigt bra ihopmixat, så jag klagar verkligen inte ! :D


Valborg

Min valborg bestod av:
Jag käkade middag på hese med Carro och hennes kille, sen for jag och red, lektionen gick helt galet bra !! Indianen var lugn och snäll, lyssnade jättebra (allt berodde på att han äntligen fått sitt 3-delade bett tillbaka, han går helt galet bra på det!!) vi hoppade lite linjer, böjda & raka. Det vart ett stopp, och det berodde helt på mig så jag klandrar inte honom för det ! En av dom bästa lektioner tror jag bestämt :) 
Sen for jag hem, kollade Hawaii five-0 tills Carro & Micke kom hit och sen for vi ut och åkte lite bil ngn timme, for hem och sov vid 2. 
Inte den typiska valborgen med eldbrasor osovosv, men jag hade det trevligt :3
Från förra året ! ↓

Proppen 12 maj !

För er som inte sett det så har proppen kommit ut för hopptävlingen den 12.5 ! :)
Jag har bestämt mig för vilka klasser jag ska starta, och ska anmäla mig på tisdag. Jag & Indianen kommer hoppa 80 & 105cm, tänkte starta 95 & 105 först, men jag tänkte starta en mindre klass så kan jag satsa mer på placering än att komma rätt på hindren och komma över, jag vet att han hoppar 80cm hur man än kommer på typ, haha nja inte riktigt kanske ! Sen är det flygande start vilket jag verkligen äääälskar !! :D

Klasser:

1) 60 cm clear round              öppen för alla

2) 80 cm 367.1                         öppen för alla

3) 95 cm 367.1                         öppen för alla

4) 105 cm 367.1                      öppen för alla

Bed. 367.1 = två faser, flygande start.


Onsdag, 1 Maj ! Snart Sommaaaaar

Asså gud, jag har verkligen noll blogglust just nu.. Det går i perioder, som ni kanske märkt.. ? Ena dagen kan jag inte blogga ett skit, och andra dagen får jag idéer att blogga om så det kommer upp 5 inlägg på en dag, och jag har inga bilder att visa, eller jo, jag har många men isåfall måste jag redigera först, och det är typ det jobbigaste som finns ! (Jag kan inte ladda upp fullstora bilder här, jag måste göra dom mindre först) 

Jag ska berätta lite om gårdagen i ett annat inlägg, ska gå å äta mat nu iallafall ! :)

RSS 2.0