→ Stallet

Nu hopplektion på Zigge, tror jag ska tagga eller nåt ? xD Aja ses senare då !

LolSoTrue

 
 
 
 

Sööt ♥


Silja Europa, Galaxy & Viking Isabella

Burnade iväg för att fånga lite färjor på bild idag, täntke dela med mig av några bilder :)


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-6.5

Lycklig ? Ah ! ♥

♥!!!

Kymco Super 8 ♥

Knäppte lite bilder på min moped medan jag väntade på något tröga färjor :)

Min moped är nog ganska snygg ändå :3 Den är tillsalu om det är någon som är intresserad av en orange skoter, går jättebra nu !
©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-6.5

Det närmar siiiig :D


Hest

Sitter och kollar igenom mina bilder då jag inte har ngt bättre för mig, hittade denna bild på en lite smått pigg häst kanske ? ;)

Make Up S

Läste detta milalånga inlägget på en hästblogg,
hjärtskärande men en helt otrolig historia om en så stark häst med otroligt mycket vilja i huvudet !
Läs här !

Svar på Kommentar !

Anonym

Hej, hur har du lärt dig fotografera så bra? Har du lärt dig själv eller har du typ läst på någonstans? i så fall var? Och vad använder du för objektiv? tacksam för svar!! :))

Bara för att jag blir så glad över såna här kommentarer tänkte jag faktiskt att jag ska svara på den i ett inlägg :)

Jag är självlärd för det mesta ! Har frågat tips av fotografer och lite av mina vänner som håller på med fotografering. Jag köpte min första kamera, en Canon Eos 1000D slutet på 2009, med den lärde jag mig verkligen fota allt ! En mycket lätt kamera att lära sig på, så jag antar att det var ett väldigt bra sätt att lära sig fota på :) Jag har lekt fram alla bildresultat, kanske inte sportbilder och sådana, men bilder på t.ex. vatten, blommor, mina katter, landskap mm. Det är bara att fixa massor med olika inställningar tills man hittar den man är nöjd med ;)
Nu har jag ju en Canon Eos 60D och jag köpte ett litet "bättre" kitobjektiv med, Canon Zoom Lens 18-135mm IS 1:3.5-5.6 heter det, har ett macro också, Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro, Båda kostar runt 300€ :)


Även en kort fredag... ;)

Min morgon började kanske inte såbra.. Började med att jag klev upp ur sängen, plattade håret, började sminka mig lite grann. Efter 20 minuter svartnar det till framför ögonen på mig, jag håller i mig i dörrkarmen då jag vet att man kan få lite sämre balans då det svartnar till, det funkade inte då jag svimmade.. Mamma hör ngt ramla i mitt rum och ser mig, krampandes i mitt rum !! Ambulansen kom och dom tog lite puls och blodtrycksprover på mig, dom sa att jag skulle äta frukost och sen skulle jag till akuten för med prover och skit :p Satt där från halv 9 till 11, och ja, jag vart ngt fruktansvärt uttråkad... xD Dom kom fram till att det var ett blodtrycksfall :)

For till skolan, hade lite religionsläsning med studiehandledaren och sen svenska, tog bussen hem och gick å la mig, vaknade för ungefär 2 timmar sen, jätteskönt att sova :D
Ska kolla senaste avsnittet av Vampire Diaries nu och ta det lugnt !

Hade ! :)
Nu vet jag vad jag vill ha för tårta på min födelsedag :3
Kameratårtan.... (a) Canon isf :3

Kort torsdag :)

Kom precis hem från skolan, hehe min lärare skjutsade hem mig :3 När dom andra i min klass sitter å räknar matte så sitter jag här i min säng, klappar katten och bloggar, ska kika film efter jag bloggat ;) 
For till tandläkaren idag, jag har ingen aning om vad dom gjorde, men va dom nu än gjorde så håller jag på avlida långsamt över att det gör så jäääävla ont !! Bröt ihop när jag kom hem, så nu väntar jag bara på att det ska gå över... Kan inte äta heller, har inte ätit ngt idag, eller jo en halv smörgås om det räknas :p Burana eller liknande hjälper inte på mig heller så att.. 

Bianca ligger här och sover brevid mig, så jag ska ta å kika på film och försöka glömma bort att det gör så jäkla ont ! Ska hämta min moped idag också, hoppas som fan att den går bra nu alltså ! :D
Ha en bra dag mina vänner :)

Hopplektion - Big Indian

Lektionen gick ganska bra :) 
I uppvärmningen kändes han väldigt barnslig, han skulle gå 2,5 mil innanför spåret och ville verkligen inte lyssna för mina skänklar, kul.. Det redde vi upp med lite nojs och vilja, han kändes annars väldigt framåt och glad, så var han resten av lektionen !
Hoppade klockan, alltså runtrunt på en volt med fyra hinder, två brevid spåret på långsidorna & två på medellinjen på mitt volten (20m i diameter om inte ngn fattar).
Vi började med att hoppa två av hindren, otroligt nog var Indian jättelugn och lyssnade skitbra vilket jag inte hade tänkt mig ! Att rida alla 4 hinder efter varan funkade galant i höger varv, vänster varv for allt totalt ! xD

Nu ska jag försöka dra åt mig mitt täcke som Wilma av ngn konstig anledning har tagit av mig.. 
Godnatt ! :)
Just det, såhär såg Indianen ut när jag skulle borsta, jag kände verkligen "Nu, nu går jag hem" ↓ 
Jag avskyr av ngn konstig anledning till att borsta leriga hästar, jag avskyr det så sjukt mycket !

Bild från den underbara tävlingen med denna enorma häst !
Jag hatar verkligen när Indian hoppar 3 mil före, därav ingen eftergift, lite mycket häst att rida, men det löser vi ;)
Jörgen Wikstrand har tagit bilden
 
 

231012-1740

Hehe min rubrik låter som en kod :3 
Men ivf, skola 8-3, började med bildkonst två timmar ritade lite fler seriefigurer, sen engelska, Historia, Matte & Tillval två timmar :) Tisdagarna brukar gå ganska fort så jag har inga större problem med dom !
For till stan efter skolan med Natha, hon stod i samma butik typ en timme och kom fram till att hon skulle ha ett par strumpor typ...................... 
Sitter just nu och försöker blogga, men min katt som ska vara överallt är bokstavligt talat överallt... Hon kliver på mig, klättrar upp i fönstret, kommer nerklivandes på mig igen och nu la hon sig ner i min säng och jag hoppas hon hålls där :)
Ridning ikväll, klockan med Indianen står på schemat ! Hoppas det går bra med en tanke på att hästen är två mil stor, och jag har oftast inte riktigt den koll jag vill ha på honom, så detta lär bli ganska intressant ;)

Nu chilla framför TV:n en stund tills jag ska plugga lite och sen stallet !
Ha de gött !
Denna bild från i våras får pryda inlägget ! ↓

Vart är Johnblund nånstans ??

Vill ni veta vad som är helt fucked up ? Jo, att jag ska upp kl 8 imorrn och klockan är halv 3 och jag kan allt annat än sova.. :) Jag kommer ju verkligen ha motivation till att kliva upp inför skolan imorrn, har inget annat val men ah.. !
Och min fucked up tumme kan jag inte böja på xD
Om man skulle hitta sömn nudå, godnatt :)

F5F5F5F5F5F5F5

Lite nytt & frächt här nudå ! *vet-inte-hur-man-stavar-frächt*
Kommentera gärna vad ni tycker om denna, headern är jag inte så jättenöjd, men det får väl duga som det är nu så fixar jag en ny då jag känner för det ;)

Mopeden är som hästen, vill den inte så vill den inte !

Efter 5 dagar av non-bloggning så kan jag tillägga att min moped har kostat ännu en hundring på verkstad :) Härlig moped jag har ! Eller så inte, dom fixade variatorn på den, startmotorn & lite annat smått och gått, den funkade ca 5 minuter sen var det samma gamla moped, tomgången fungerar inte längre.. Så nu har jag fått nog med den orangea lilla mopeden vilket pappa också fått, så nu blir det en ordentlig 2-takts moped istället ! Yamahaaaaa Aerox... ♥

Min deal jag har med mamma går bara framåt, inga fler förseningar, skrev 8 i hissaprovet, och jag känner att allt annat bara går som på räls.. ! Lalalalalala mitt liv är a-w-e-s-o-m-e
20 dagar kvar till praon, och Stella, min studiehandledare har mailat till Tyresö RF, jag är nu inbokad som praktikant där vecka 46 ! ♥

Sitter just nu i min säng och bara chillar, vaknade för typ 2 timmar sen, har kollat på TVD avsnitt 1 & 2 av säsong 4 bara för att Damon är så galet snygg i denna säsong.. :D
Ska ut med Hanna ikväll, haha just nu har jag verkligen ingen lust att gå ut, min säng är jäääääättevarm och mysig :3 Min katt ligger och sover och ingen är hemma, varför stressa lixom ?

Nu ska jag börja med en ny design, ha en bra söndag ! :)
Det där va det fulaste jag någonsin gjort :)

Maja, tillägnat för dig ;)

Nu är det så att dessa bilder som finns på min blogg + många fler finns i din inkorg på mailen om du inte märkt dom ! :)


Ceep Calm bitches, monday is almost over !

Skola idag, wo..hoo.. hade vart jätteskönt med höstlov, skojar inte ! :)
Började dagen med tandläkare, satt där i typ 2 timmar, fick 2 av 6 hål lagade, skönt ! Fortsatte dagen med 2 timmar matte & 2 timmar idrott, spelade innebandy, var kul, haha jag kände att jag var typ överallt, och fan va svettig jag var efter att jag sprungit sönder som en lite jude :3
Kom hem, duschade, chillade och åt middag, kollade på när pappa la upp ngn list i taket och nu sitter jag här efter att mina fötter förfrös till is när jag satt vid köksbordet och försöker få mina fötter mindre kalla ;)

Kortfattning av min dag ! 
Eller just nu sitter jag å väntar på att min mor kommer hem så jag kan börja diskutera lite grann, har hittat 3 möjligheter till att allt kommer funka prima, har fått värsta underbara erbjudande jag verkligen inte kan motstå, hoppas bara att min mor är på min sida ikväll.. :D

Bara för att jag älskar instagrambildsaken här på blogg.se ♥ ↓

Min dag i små ord :3

Kollade just på detta otroliga klipp, det kändes direkt in till hjärtat då jag läste allt.. 
http://www.huffingtonpost.com/2012/10/11/amanda-todd-suicide-bullying_n_1959909.html
Det är en länk där ↑
Usch, att världen faktiskt är så sjukt grym...

Jobbade i stallet idag, de va skitkul, har ju inte jobbat på skitlänge ! :D Allt flöt på jättebra och inga större missar  :) Packat typ 45 silagepåsar, och ja.. mina armar är helt röda av utslag (?) Allergisk mot silage eller ?? x] 
Skola imorgon, taggar verkligen inte ! Har vart jätteskönt med höstlov som spenderats av att vara hemma och röjt med Ina & Tova :D
Endast 29 dagar kvar till praktik, få träffa bästa Stella & Emma :D Lääängtaaar !

Men nu sova :)
Jag har även planer på att byta design, som jag inte gjort på typ ett halvår, men jag gillar denna jag har nu :3

Lite mer bilder

Hej Alla ! :) 
Eftersom jag inte har bloggat något här på fyra dagar så slänger jag upp lite fler bilder på Maja & Jocke :3


©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS

Maja & Jocke - Höst

Fixade 3 bilder på Maja & Jocke lite snabbt nu så Maja får ett litet hum på bilderna från igår :)

©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Canon Zoom Lens 18-135mm 1:3.5-5.6 IS

Min söta katt c:

2 nyknäppta bilder på Bianca och en underbart söt katt som springer i högt gräs, så jäkla klockren xD



©Malin Mattsson / Canon Eos 60D / Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro
Filmen är filmad med min Samsung Galaxy SII 

Min Söndag

Dagen lite kort här nu medans mina naglar torkar ;)
Började med att vakna halv 12, vart helt överraskad då jag kom hem halv 4 efter att Polisen vart lite seg på att skjutsa hem mig ;) Och varför dom skjutsade hem mig är en lååång historia, och nej jag vart inte hemskjutsad för att jag vart busig, nog för att jag kände mig som en brottsling :3 Sanningen är att jag inte orkade gå hem ^.^ men ivf så jag klev upp och for iväg till Maja och fotade henne & Jocke, är verkligen inte nöjd med bildresultatet.. Så jag fixar bilderna imorgon !

For hem, kikade på ett TVD avsnitt, omg säsong 4 börjar på freeedaaag :D sen åt jag middag, for upp till Hanna, till S-market köpte hårfärg och lite godis, som förövrigt inte var gott alls.. Men nu är jag redo för sängen ivf !

Godnatt mina vänner, fiender, älsklingar, såna jag inte känner och andra roliga underbara mänskor som läser min blogg ! :)

Felicia tog bild när Polisen plockade upp mig xD ↓

Lite nedräkningskoll här :)

 
Okej.. 
»7 dagar kvar till Vampire Diaries ♥
»38 dagar kvar tills jag kommer bosätta mig hos min underbara Stella i en vecka och praoa på Tyresö RF, träffa underbara Emma, (och hoppas på att få träffa några fler från bastis uppe i västerås !) längtar galet mycket ! ♥
»80 dagar kvar till julen :3
»4 dagar kvar till nästa avsnitt av five-0 kommer ut !
»246 dagar kvar till sommaren
»161 dagar kvar tills jag är 16 :D


Äntligen Fredag idag ! Den här veckan har vart ett rent helvete, galet mycket med skolan... Nästa vecka tror jag det är lite lugnare iaf :)
Har ege inte så mycket att säga just nu.. Ehm ikväll ska jag ut på Open by Night, hoppas att jag träffar massa roliga folk ! :D Imorrn vet jag ivf att jag ska på hopptävling till travbanan och fota ! Sen har jag faktiskt ingen blekaste aning om vad jag ska göra nu i helgen, har jag tid över så kanske jag far ut till Sharlie och hälsar på honom, vart ett tag sen han flyttade ut till saltvik ._.

Nu ska jag väl äta middag & ringa Natha eller Fredds :)

Ett collage jag gjorde för nån vecka sen ↓

död

eftersom jag är mer död än levande så tar jag friheten å går å lägger mig, orkar inte blogga så det fick bli såhär ;) Ha det bra ! :)

Tuesday, thats one day closer to friday !

Kom hem från skolan för 45 minuter sen, har precis slängt igång en maskin med tvätt & städat kattlådan ! Oj vad roligt liv man har xD 

Ska precis kolla på avsnitt två av Hawaii Five-0 som kom ut idag ! :D Sen blir det plugga och ikväll rida Indianen ! Kan också säga att det tyvärr inte blir ngn tävling för mig & Indian, vi skulle vart med på travbanan men det var ngt som var ivägen, så Mia kunde inte släppa iväg oss.. :( Men nästa tävling, när det nu är, så startar vi !

Ha en fortsatt bra tisdag ! :)

Funny day ?

Skola 9-3, kom till skolan halv 10 :3 Det var inte meningen, det bara blev ! Trögade runt i skolan, bootcamp på gymnastiken, var redan så sjukt sliten i kroppen så det vart ju inte bättre med tuff gymnastik..

Efter skolan for jag & Natha och sökte jobb, fast det jobbet som söktes var redan taget då jag och natha hade vart för sega för att burna dit och tagit jobbet ! For hem, kastade mig på sängen, kollade två TVD avsnitt, sen somnade jag, sov typ 2 timmar och vaknade kl 8, har suttit i min säng i typ 2 timmar nu :3 
Ska dricka lite te nu och sen kolla på lite tv innan jag tar natt !

Ha det bra, ajuste ! Jag har lite bilder att visa er snart, har dom fortfarande på min kamera ;)

RSS 2.0