Vänta på mig !

Allt har gått för fort, skulle vilja pausa lite, få tänka och sen fortsätta med livet. För två dagar sen vart du ut på annons, nu har du redan köpare.. Det här känns bara fel, du skulle vart med till Strömsholm, följt med mig under min utbildning ! Allt bortblåst, fyfan vad det känns... Kan man inget annat göra blir det ganska svårt att göra något åt saken.. !
Det skulle vara du och jag föralltid vännen !

Tappat allt

Ber om ursäkt till dålig uppdatering ! Jag har tappat motivationen till allt, finns inget att kämpa för längre.. !
Var och sa förväl till min underbara vän i söndags och det var det svåraste jag gjort, vill bara gräva ner mig under jorden, komma fram om 10 år och hoppas på att livet är mycket lättare !


Puss och godnatt !

Arg & Glad

Arg: Hoppas inte ngn kommer sakna våran svenska / idrottslärare i skolan, tänkte gräva ner honom i marken :) Blev så jävla fittig på honom då han bara gav mig 8 i idrott då han tänkte ge mig 9, och den 9an hade vart så galet guldvärd då jag kämpat som en jävla skit för att få den, men neeeeeej ! "Jaa, Malin jag har funderat, vridit och vändit om hur jag skulle göra där, du är ju alltid i tid, du är alltid där ombytt och klar, är aktiv, peppar jättebra och har jättebra initiativ" Okej, varför gav du mig ingen nia då ??? Asså dfjsfhskljdfs lärare :) (Hoppas alla någonsin har stått i denna situation så förstår ni hur arga ni skulle varit ;))
 
Glad: Dressyrlektionen på Hokus, asså åååååh va fin den hästen är att rida, skulle inte klaga om jag fick rida ett till pass på honom :') Hade skänkelvikningar, hahaha asså shit va länge sen det var jag satt på den hästen, så det blev lite oj moment över det hela. Han lyssnade jättebra och hade ett bra tempo, behövde inte göra så överdrivet mycket för att hålla tempot på honom ! Red skänkelvikningar längs långsidan och zick zack längs den andra långsidan. Hade honom i en stadig och bra form, ibland då han blev lite segare tappade jag honom lite grann, så gasa på lite och hitta tillbaka till den Hokus jag satt på sekunderna innan. Man kände verkligen att han gick rakare och mjukare då man hade honom lite mer samlad, jättebra häst att lära sig skillnad på ! :)

Men nu blir det Pretty Little Liars innan sängen ! Godnatt ! :D

Fredag, helg så skönt !

Gick i skolan 8-1 idag, började med textilslöjd 2 timmar sydde fast ärmarna i min kavaj, sydde även fast fodertyget i själva "fintyget" :) Den är snart klar, tror jag behöver ha ngn lektion till så är kavajen klar så ska jag börja sy på själva klänningen, observera att detta är det mesta jag någonsin berättat om min klänning. Det finns en bild på den men jag tänker vara elak och inte lägga upp den ;) Matte sen då, fortsatte räkna med rötter, och bokstäver och för en gångsskull så förstår jag !! Vi fick ut betygen idag också, och jag vill bara bränna upp dom.. Trodde jag hade höjt mer men tydligen inte så jag får väl se hur detta slutar då. Tillval Svenska, kollade film och sen "vanlig" Svenska, jobbade med ordklasser. 
Sitter å chillar gärnet i min säng nu med Bianca :)

Red Indiana igår och i onsdags, haha så jävla söt ponny !
I Onsdags red vi dressyr, ryggningar. Första ryggningarna blev lite kaos, lite missförsånd från både hennes och min sida, då jag lärde mig hur den ponnyn backas så gick allting såå mycket lättare ;) Hon var jätteduktig !
Igår var det hoppning på schemat, herregud jag trodde inte den kunde hoppa xD Aja, vi hoppade korta och långa avstånd, hon hade lite svårt att bära upp sig då det blev kortare avstånd så maaaassor med skänkel så fick vi ihop en bana i galopp så jag antar att vi e nöjda så !

Ikväll blir det ytterligare en lektion, dressyr. Tror det är skänkelvikning om jag inte minns helt fel ! Vill gärna ha en häst idag, det skulle inte sitta helt fel ;) Är verkligen ingen ponnyryttare.....

 
Gammal bild från en hopplektion på Killen får pryda mitt inlägg !

Shit vad jag saknar allt och alla ! ♥

Sitter och snackar med Emma på fb, och insåg just hur jävla underbart det ska bli med sommar så jag kan få åka ner till Baståsen och träffa alla underbara mänskor igen ! :') ♥

Onsdag 211112

Kom precis hem från skolan och ska precis börja med en av tre designer som ska göras ! Sen ska jag fara iväg en sväng :) 
Tänkte fara på julfestmöte, men det blev inte av då jag inte hann.. eller visst hade jag hunnit, men jag tänkte göra lite grann nu efter skolan så jag for hem.
 
Idag blir det dressyr på schemat, minns jag rätt är det ryggningar, och jag tror jag har Zijan, blir kul :D
Har inte så mycket att tillägga nu faktiskt, min dag har varit ngt fruktansvärt tröttsam, jag är så jäävla trött ! 
Min moped har ngn extra skråma efter ett litet mopedtrauma i skolan, ngns moped hade trillat ikull, så for nästa moped ikull som i sin tur landade på min... YES ! Som tur va så tog min moped emot väggen så den trillade och fick 1080 skråmor :3

Men nu ska jag fixa lite grann, Cya ! :)

Tillökning !

Tänkte visa er en bild på min nya kavaj då jag är jättenöjd över den ! Den har ett stretchigt tyg och därför vågade jag köpa den, så förhoppningsvis så kommer jag börja tävla med kavaj igen :)

Sen den saken jag hämtade hem idag ! In love !
Får plats med åtminsåne 2 objektiv, 2 + 1 som sitter fast i kameran, lite tillbehör och kameran förståss ;)

Lite bilder från min praovecka

Har lite bilder på min mobil från praoveckan, så planen är att jag skulle lagt upp dom här lite hur som helst i veckan, men så blev det ju inte ;)
 
Bild 1: Jag & Natasja på promenad
Bild 2: Szmer (eller Gabón) står å solar :)
Bild 3: Såhär såg Picco ut varje dag då han kom in från hagen........
Bild 4: Natasja promenerar för fullt !
Bild 5: Ute å skrittar Finals
Bild 6: Hittade en kopp jag gillade lite smått xD

Påväg hem efter en underbar vecka !

Sitter just nu på Rosella och väntar på att få komma hem... Internet segar sönder, och jag försöker blogga :) Har mitt headset nere i bilen så jag kan inte glo på film, eller jo det kan jag men fett fult att sitta å glo film nu lixom x] Det gungar lite grann bara, så hoppas på att vi kommer hem så fort som möjligt ! Båten ska vara i Mariehamn 23:15 och har suttit här i en halvtimme nu. Har inte så värst mycket att blogga om, tänkte dra min praovecka då jag kommer hem, har bilder i min mobil som jag tänkte ladda upp därifrån, och eftersom internet segar så tänker inte jag ödsla energi på att ens försöka få upp dom här xD Kan dra lite av vad jag köpte förra veckan; - En mörkblå dunjacka - Vit halssnodd - Svart halssnodd - Sporremmar - Mössa - Nytt hoppspö - Nytt dressyrspö - Tävlingskavaj, matchande till tretorn - Nya stövelsrumpor Insåg nu att jag inte kan ändra texten eller något så det får bli ett enkelt tråkigt inlägg, för nu är det så illa att jag tänker kolla på film ;)

Praodag 2 avklarad !

Tänkte börja detta inlägg med att säga att jag verkligen älskar min praoplats ! :D Gänget, hästarna är så galet bra !

Igår började dagen med att jag fick promenera Natasja, hon hade en senskada så hon håller på sättas igång igen, jag fullkomligt älskar den hästen, så jävla söt ! Ställde in henne i boxen igen, lagade en grind som hade hoppat ur, släppte ut alla hästarna, fixade Elektro som skulle gå handikappsridning halv 10. Mockade halva storhäststallet och halva ponnystallet, fixade kraftfoder till alla hästar och sen fick jag gå på lunch :) Vid 1 tiden släppte vi in alla hästarna, vi spolade benen på alla storahästar och dom ponnyer med beskydd. Borstade av varenda en ponny som fanns i stallet, alla var något fruktansvärt leriga så det bara yrde damm runt dom, haha fyfan jag var helt grå av smuts när jag borstat ca 25 ponnyer ! ;) Sen gjorde jag iordning Musse till handikappsridning innan jag for hem.

Dagen har vart lite roligare än igår måste jag nog få säga ! Började med att släppa ut hästarna, mockade halva storhäststallet. Tog ut Nougat för en promenad, vi gick runt i ridhuset medan Rosanna red Killen ! Vi ströade, fodrade hö & kraft. Bytte lite hagar på vissa hästar, gjorde lite småsysslor hit och dit (minns inte vad jag gjorde där...) Åt iaf lunch vid 12 tiden, gick ut med Natasja igen, 20 minuter ut i skogen :) Vi förgyllde en liten tjejs dag tror jag bestämt ;) Hon och sin mamma och bror stod utanför ponnyhagen när jag kom med Natasja så ville dom klappa, och den där ungen vart ju skitglad, hihi söt ! 
Efter det släppte vi in hästar, spolade ben, jag städade uppe i klubbrummet, haha fyfan va skitigt det var däruppe ! xD Plockade in lite mer hästar innan jag for hem :)
Imogon är det ridning på praon, ska bli kul att komma upp i sadeln, har inte ridit på en vecka, håller på få hästabstinens här... xD

Nu får det vara, om ngn undrat ngt så är det bara att fråga !
Tänkte slänga upp en bild på Natasja, meeeen det funkade inte riktigt som jag hade tänkt, så det får bli bildlöst ;)

Stockholmskrokarna

Sitter i Stellas rum och ska snart kolla Pretty Little Liars, haha Stella tvingar mig glo på det ! Hann inte blogga igår då jag fick internet koden lite sent och vi satt och kollade film så jag orkade inte blogga. 
Igår shoppade jag en ny jacka och en mössa ;) Kom hit vid 2 tiden ungefär, jag bosatte mig här och tog det lite lugnt efter resan hit, så vi gjorde typ inget.
Idag for vi ut på bussafari, tog bussen ut till Tyresö RF sa hej till stallchefen så hon vet vem jag är :) Tog bussen hem igen, for via en butik och köpte mat och sen hem !
Haha min dag i mer eller mindre detalj, har ege inget att blogga om så jag tänkte dra min helg lite fort här. Skittaggad inför imorgon, ska bli jättekul att gå på praktik :D
Snor en bild från Stellas blogg ↓

@stockholmsbuss

Sitter på en buss i Tyresö någonstans och ska försöka veta vart jag ska nånstans x)
Förlåt att jag inte bloggade något igår, men jag ska göra det ikväll hade jag en tanke på !

:D:D:D:D:D:D:D:D:D


I'm connected to the world !

Sitter på färjan påväg över till Sverige, gungar ngt fruktansvärt på båten och jag håller på får damp ! Tog fram datorn för tidsfördriv och eventuellt kanske skulle märka det lika mycket, men jo ! Det gungar fortfarande..... :'( 
Suttit här i ungefär 45 minuter, beräknas vara framme 9:15 lokal tid = 10:15 finsk tid.. Yes....! 

Internetet på färjan har laggat sönder men finally är jag inne, gå inte så jävla fort menmen jag kan slänga in ett inlägg utan bekymmer ;) 
Väl framme i Sverige kommer jag inte ha ngn tillgång till internet så detta får bli mitt morgoninlägg. Kommer ju kunna blogga då jag är hemma hos Stella, ska bara via lite butiker och shoppa lite :) En ny jacka till mig, ska få glo på min drömbil, hehe fett lycklig över det ! Ska även via Ikea och lite sånt. 

Nu är det ungefär 1h 30min kvar tills båten är i Sverige ! hehe datorn kommer sååå rädda mitt liv under båtfärden :3
Ska se om det går att ladda upp en bild.... 

Juuust det, påtal om moped ! Min moppe går nääästan som jag vill att min moped ska gå nu, skitglad ! Har fått upp den i 65 lite nedför, den är kvick vid starten och den startar för det första ! Hahahaha för första gången sen jag köpte den orangea mopeden har det faktiskt gått bra, vi har slängt ungefär 600€ på verkstadskostnader och min bror lagar den under en kväll och det kostade honom ungefär 10€ det är en viss skillnad där känner jag.... :D

Lite snabbt här :)

Gick i skola 8-1, textil 2 timmar är snart klar med min kavaj så jag kan börja på min klänning ! Har inte visat bild på klänningen, det finns en färdig bild och jag tänker inte visa den än :3, matteprov skrev underkänt, tillval svenska pysslade med Tove Jansson presentationer själv spelade jag på min mobil och lyssnade på musik, Svenska igen fick ett allvarligt snack med herr lärare, haha nejmen jag och några till i klassen är så värdelösa på grammatik så Linus snackade lite med oss om det :)

Efter skolan for jag in till stan, skulle köpt en ny väska. Blev dock inte av så jag & Hanna gick och vigde in nya Hesse ! Värsta McDonalds inspirationen eller ? xD For hem och började plocka lite med vilka kläder och sånt som skulle få följa med till Sthlm. Vart 7 olika outfits, mjukiskläder, ridkläder (mina underbara Tretorn får äran att komma med till Sverige ♥) massor med strumpor och lite annat kul fick följa med :) 

Sharlie har fått lite mentalträning idag, min syster följde med till stallet och vi påbörjade inridningen litegrann igen :) Vi hängde lite i stigbyglarna för att få tyngd i sadeln, Tea slog lite i sadeln för att få fram ngn reaktion så att hon fick se hur han beter sig med sadel och hela ridningsdelen. Han visade nästan ingen rädlsa, det var när han inte såg det ordentligt, i den blinda fläcken som hästen har precis över honom, där han inte såg allt så vart det jätteläskligt, haha älskling :( Tea hoppade runt honom och viftade och slog i sin jacka då hon upptäckte att han är jätteosäker om saker som händer bakom bogbladen, så det är bara att träna vidare till han inte reagerar längre !

Nu ska jag sova för att sedan ta båten halv 8 till Sverige ! Helt galet att jag finally ska få träffa Stella igen :*
Min katt har suttit här under hela inläggsskrivandet ↓
 Såg denna väska i stan, om ngn gillar UK, finns på Magique för 200€ ;)

Kollar X-Factor

Sitter i soffan m mamma och kollar x-factor :) Awa sjöng just, shit va bra hon är !!! Skulle inte klaga om jag kunde sjunga så ;)
Programledaren frågade Awa vilken dag hon var född på, hon svarade söndag. Han sa att om man är född på slndagar blir man framgångsrik, jag är själv född på en söndag, betyder alltså att jag kommer komma långt inom det jag gillar, ridningen då ;) måste införskaffa mig en häst först c: Ska blogga lite senare via datorn, har vart ute ned Sharlie, har packat och vart på staden idag, berättar mer sen ! Hörs mina vänner ;)

:D


Kvällsinlägg

Sitter i min nybäddade säng och chillar, haha alla i min familj är fortfarande vakna och klockan är 12 O.o Verkligen inte likt min familj.. Katterna sover, Wilma ivf ;) Bianca ligger brevid mig och jag har ingen aning om hon sover eller om hon är vaken, Nej hon sover :)
Imorgon går jag 8-1 sen ut till Sharlie, ska se om jag får min syster med ut ! Om jag skulle ta å sova lite så jag kanske kommer upp imorgon !
Sov gott nu alla dom som är vakna och läser detta !

08.11.2012 22:14

Har en Torsdag som jag har gjort massor på idag ! 
Vart i skolan 8-3, började med att moppefittan krånglade... Vägrade starta och när den väl är igång så vägrade den fara framåt, gasade som fan men inget hände.... Najs ! Hade Engelska, Musik, Hälsokunskap, Religion, Matte, Biologi x2, fick veta vilka betyg vi har i Samhälla, Rella & Hissa, har höjt rellan & hissan, jag är skitglad för det ! Tills jag hörde att dom andra höjt till 10 osv... ;)
Skrev Biologiprov idag, gick åt helvete...
Ah men jag kom hem från skolan och tvättade lite kläder, kollade på lite på TV4 play tills första maskin med kläder var klar så jag kunde ladda in den med nya kläder ;) Stella jag ska börja packa imorgon ! 
For till skolan kl 6, var meningen att jag skulle haft lite extra matte tills matteprovet imorgon, men så vart det inte, det var bara 10 minuter tills vi skulle samlas för att gå in på föreläsningen sen, så jag & Viccy gick runt i skolan lite, sen gick vi ut för att vänta på resten av "hästgänget" :)
Föreläsningen började kl 7 och höll på i ungefär 2 timmar, jätteintressant ! Man får verkligen tänka till lite extra då vi går på dom där föreläsningarna ! Längtar till nästa :D Ni som har blivit tillfrågade att gå på Ålands Idrotts föresläsningarna, gå på dom !

Nu ska jag grädda lite med glass & lite mer TV4play :3
Ha en bra kväll !
Det är meningen att det ska komma upp en film från gårdagens hoppass med Zijan, men det krånglar lite med det så ni får vänta med den, ska kolla om det funkar att lägga in den på pappas dator :)
Ni får en bild på mig & Marit :* ↓

:D


nu.säng

orkar.inte.blogga.nu.är.galet.trött.godnatt..

:D


Onsdag eftermiddag !

Hemma från skolan och sitter å käkar pizza :)
Började dagen med att komma försent, vi skyller på huvudvärken ! Det kändes som mitt huvud skulle explodera eller något, så jag gick å la mig igen, vaknade runt 10 igen och for iväg till skolan. 
Hade Svenska, känner inte att jag gillar min svenskalärare så jättemycket just nu men det är sånt man får leva med antar jag... Hade samhälla, skrev ett förhör som gick jättedåligt, stannade i skolan till kl 2, skulle skriva om mitt svenska prov, jag tror jag klarade grammatikdelen ivf.. Inte för att jag tror att jag vart godkänd i detta prov heller såatt.. ;) 
Ska precis byta om till ridkläder för att sedan röra mig ut mot Sleipner för en hopplektion på Zijan, som han hoppade förra veckan tvekar jag verkligen på att denna lektion kommer gå smärtfritt x] Och eftersom min dag har varit helt katastrofal så kommer ju säkert min ridlektion också gå åt helvete !
Har ingen bild på Zigge nu.. Kan ta en med mobilen ikväll :3

[Det ska vara en bild här, men hittar ingen passande]

Sommaren 2013

Kommer bli så sjukt jävla grym !! 
Längtar något fruktansvärt mycket redan ! :* Åland is happy now ! :D


:D


MattssonMalin.blogg.se

Då denna blogg börjar få sig några år på nacken så tänkte jag bara dra en sånhär :)
• Min blogg skapades 19.9-2011, vilket gör den 423 dagar gammal !
Min blogg har:
· 503 inlägg (504 med detta)
· 765 bilder
· 14 kategorier
· 15 länkar
· Har skrivit genomsnitt 1,2 inlägg per dag

Min Tisdag

Tänkte slänga in ett inlägg här innan nästa kommer upp som är ett tidsinställt, borde komma vilken minut som helst ! ;) Observera att jag har slängt in tidsinställda inlägg hela veckan ifall jag inte hinner blogga någon dag. 
Skola 8-3 idag, gick rätt fort, bild 2 timmar hade sån jäääääävla brist på idéer så jag skrev Samsung på en platta och skar ut det (ehm kreativt...eller?) Engelska, kollade film och mitt i filmen vart det strömavbrott :( Polisen kom till skolan, och jag observerade att en av dom var han som skjutsade hem mig xD Haha fyfan va han glodde på mig, tror fan inte han kunde sluta glo så jag bestämde mig för att gå därifrån ! Haha usch ! 
Hade Historia, skrev massor, matte räknade inget, vi håller fortfarande på med att räkna bokstäver . . . . 
2 timmar hemkunskap efter det, lagade Rysk mat, så galet vidrigt ;)

Ikväll blir det hoppning på schemat, antagligen Indianen igen då ! Tagga :D
Ska väl byta om för att fara iväg, meeen nu kom min katt så jag antar att jag inte kommer få flytta mig över huvudtaget så jag får se när jag kommer iväg..
Haha asså shit va svårt de kan vara att hitta på rubriker btw.. :3
                           eeh ... ? ↓
 

:D


Godisdator ? xD

 

Måndag

och jag har slutat skolan för dagen :)
Väntar nu på Petra som ska komma och hämta mig för att burna ut till hästarna ! Ska bara fixa lite saker så är jag redo för att fara ut. 
Började dagen med tandläkaren, kom till skolan typ 20 före 11, hade tillval matte & en till mattetimme, räknade inte en ända uppgift på ngn av timmarna då jag inte fattar ett piss av hur man räknar med bokstäver ? I vilken värld är x en siffra ?!?!?!?!??! Inte i denna värld jag lever i ialla fall ! Åh blir så förbannad, har 5 sidor med överkloddade uppgifter jag ens har orkar mig på att försöka lösa.. x] 
Gymnastik 2 timmar, hade pilates, mamma va ont i ryggen det gjorde ?! xD Gick rätt fort, slutade 20 före 3 och nu sitter jag här ;)

Nu ska jag leva och fixa dom sista saker innan jag far ut till Sharlie !

Finner inga ord...

... om hur mycket jag älskar min familj dom senaste dagar, dom är bara så jävla bäst ♥
Torsdag: Mamma fyllde finally under min praoblankett så jag lämnade in den till min studiehandledare i fredags, pappa lät mig åka :3
Fredag: Min bror är bara helt enkelt hur jävla bäst som helst ! :')
Lördag: Älskar min familj bara för att !
Söndag: Tea ska hjälpa mig med en galet bra grej, och Tanja är bara bäst hon också :')

Åh, asså jag älskar mitt liv just nu, och jag är så galet lyckligt lottad över att ha den familj jag har, alla borde få testa ha min familj någon gång i livet :* 

Ville bara skriva av mig detta ;)
Har ingen bild på Tanja, dom är lixom borta.. Så hennes hund får stå för hennes bild :)
 

Sharlie 04.11-2012

Vaknade halv 12 kanske, klev upp och åt frukost, gjorde mig iordning så kom Petra och hämta mig så for vi ut till hästarna :D
Haha, när vi satt i bilen och pratade när vi kom fram, kom Sharlie mot bilen och kollade med värsta gulliga ögonen, och jag kände bara hur jag blev som en liten ponnytjej som bara tänker "åååååååååh, va söt ponny jag har!" mitt hjärta seriöst dog eller nåt, fyfan va söt han var då han gick fram mot oss ! ♥
Men ah, vi tog in hästarna och borstade (om ni vill veta detalj alltså ;)) Jag satt på sadel och träns på honom för att bara låta honom gå med den på då det var ett tag sen vi jobbade med den på. Inget läskigt med den inte.. Satte ändå på sadel + schabrak försiktigt, spännde även sadelgjorden jäääääätteförsiktigt ifall han skulle tycka att den var lite obehaglig då !
Vi gick ute i skogen i ungefär 1,5 timme, ute i skogen tränade jag honom på att gå "själv" alltså inte att jag går framför honom och ger honom självförtroende att gå själv först, så jag gick bak vid sadeln ungefär och tränade tygeltag, stanna, gå fram och svänga lite små svängar hit och dit, till en början var det jääätteläskigt och vågade inte riktigt gå framåt så det blev snigelfart till en början :) Sprang även med honom så han kunde känna att han faktiskt kan röra på sig med något på ryggen ! Inga problem ;)
Hemåt gick jag framme vid hans huvud så han hade tryggheten av mig att gå framåt lixom, han var "jättetrött" även om han knappt hade gjort något, men ah Sharlie är som han är, söt :D Smällde i sadeln och vifftade på sadelkåporna och hängde med armen över sadeln, knashästen brydde sig inget alls, vilket jag inte trodde heller !
Lite långt inlägg här nu, men ville berätta typ allt såatt.. Två bilder från dagen ↓

En liten fråga här..

När man får en kommentar, så kan man ju välja att svara på den, (bilden förklarar hur jag menar). Men jag funderar på hur fan den får reda på att man svarat, kommer det upp nånstans att det finns ett svar på kommentaren, jag fattar inte... ?
Är det någon som kan förklara hur den fungerar ? ;)
Jag sitter och svarar på gamla hederliga sättet, svarar i personens senaste inlägg på bloggen :3

Tänkte bara droppa in här lite fort :)

 Men denna film var grymt bra gjord ! ;) (Lite mycket film här numen det överlever ni;))

Något fruktansvärt gulligt ! ♥

1:40 dör man eller.. ? ♥ 

Tjenare ! :)

Tänkte bara skriva lite här då jag inte gjort det idag ännu och jag har massor med tid över till att göra det nuså :)

Vill verkligen skriva om gårdagens lektion, det gick jävligt fult till ska ni veta ! xD Zijan fungerade jättebra när vi red fram, hade hade fått ett nytt bett, det gick han jättebra på ! Hade markarbete, lite bommar och två små cavaletti på medellinjen. Kan ju börja med att säga att hästen taggade till som faaaaaaaaaaaaan för att hoppa dom där små hindren på typ 40cm.. hej här hoppas hindret 3 dubbla storleken.. xD Man "hoppade" ett hinder, landa i galopp, travhoppa nästa, Zigge skulle verkligen inte sakta av till trav, varför trava då man kan galoppera lixom ? 
Ah, vissa hopp blev stillastående, det vart lite hopp och skutt mitt framför hinder 2 och det vart lite vingligt, men gissa vad, han travade nog några gånger, typ 2 meter innan han galopperade iväg igen, men det vart trav ! ;)

Haha, min lektion var lite speciell, men jag gillar den vita hästen, han är lite knas :* Men jag ska ut nuså, hejdå !

RSS 2.0