Måndag !

Inte så tuff skoldag, började kl 9 med slottsvandring, det var intressant, men ändå jäkligt tråkigt ! Det intressanta med det hela var väl för att jag bor i närheten av det och kommer bo här så det va väl intressant att se vad det är för tölpar som har bott där och vad som hänt där inne ! 
Visste ni att dom red in med hästar, IN i slottet, upp för trapporna och in i salar och hade sig, och om inte hästen kom ner igen var dom tvungna till att skjuta hästen ? Varför då ta in hästen i slottet ?
WOW, jag tror det är första gången jag faktiskt lyssnat på en slottsvandring, klapp på axeln till mig ! Jag är så fruktansvärt ointresserad av allt som har med historia att göra..
Slottsvandringen tog en timme ungefär, sen hade vi inget att göra till halv 12 då jag hade lunchfodring. Kvart över 2 red vi och efter det eftermiddagsstalltjänst, och där va dagen slut.
Nu sitter jag i mitt rum, har precis målat naglarna och läst bloggar, käkar upp Belindas godis & Carro somnade i min säng :)
Det här är ju perfekt !
Som jag sa innan, jag gillar denhär skolan :D
 
Dagens stora onödighet, mina nya 2 veckor gamla skor, är totalförstörda.. Någon tyckte det va lite kul att lägga ägg och andra småa matprodukter i folks skor, så mina nya DC skor är förstörda, dom ska ersätta dom förhoppningsvis ! Jag har tvättat av dom 2 gånger så jag hoppas att dom går att använda (ägg är kladdigt!!!), men annars så är det bara att köpa nya, härligt ! INTE !! Jag ska så ägga deras ansikten :3
Asså fine om dom gör något prank som är roligt, men att förstöra asdyra skor är inte roligt över huvudtaget, hejja foppatofflor !
 
 

Comments

Comment on this post:

Name:
Remember me ?

E-mail: (will not be published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0